• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Netanyahu iyice azıttı! Arap liderlere tehdit: İktidarlarınızı korumak istiyorsanız...

Yeniakit Publisher
2023-11-12 23:36:00 -
Netanyahu iyice azıttı! Arap liderlere tehdit: İktidarlarınızı korumak istiyorsanız...

Gazze'de İsrail'in uyguladığı orantısız savaş ve şiddet dinmek bilmezken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Arap liderleri, 'İktidarlarınızı korumak istiyorsanız, yapabileceğiniz tek şey var. O da sesinizi kesmek.' Sözleriyle tehdit etti.

İsrail tarafından Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılar, 37. gününde şiddetlenerek sürerken, İsrail Başbakanı Netanyahu katliama tepki gösteren Arap ülkelerinin liderlerini çirkin sözlerle hedef aldı.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı, İsrail'in "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlerine yönelik sürekli ihlallerine karşılık verme” gerekçesiyle kapsamlı saldırı düzenlerken, İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne yoğun hava bombardımanı başlattı. Hedef gözetmeyen İşgalci İsrail, binlerce kadın ve çocuğu katletti.

Gazze'de katliama imza atan İsrail'e dünyanın dört bir yanından tepkiler çığ gibi büyüyor.

Gazze'de savaş suçu işleyen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Arap ülkelerinin liderlerini açık açık tehdit etti.

Netanyahu: Yapabileceğiniz tek şey var...

Netanyahu açıklamasında, ''Arap liderlerine söylüyorum. Eğer iktidarlarınızı korumak istiyorsanız, yapabileceğiniz tek şey var. O da sesinizi kesmek.'' ifadelerini kullandı.

Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması: Bu hiç iyi değil" target="_blank">
Donald Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması: Bu hiç iyi değil
Donald Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması: Bu hiç iyi değil

Gündem

Donald Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması: Bu hiç iyi değil

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

BEN BİR ARAP DEVLET BAŞKANI OLSAM VE NETANYAHU GİBİ BİR KATİL BİZE " İKTİDARINIZI KORUMAK İSTİYORSAN" İFADESİNDEN SONRA ALLAH'TAN KORKAN HER SAMİMİ MÜSLÜMAN SAHİP OLDUĞU KOLTUKLARINI TERK EDER, ÇÜNKÜ 10 MİLYON NÜFUSLU İSRAİL DEVLET SORUMLUSU BENİ TEHDİT EDECEK NEY İLE KOLTUK İLE GERÇEK MÜSLÜMANIN KOLTUK DAVASI OLAMAZ, ONUN DAVASI ALLAH RIZASIDIR. EY MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM UYKUDAN UYAN ARTIK. İSRAİL'İN YAPTIĞI ALLAH'A İSYANDIR, BUNU DURDURMAK VE SAFINI BELLİ ETMEKTE HER MÜSLÜMANIN GÖREVİDİR.

MORUK KASTEN.!!!

ŞU YABAN DOMUZU MORUK KANSIZ YARATIK TIMARHANELİK. KESİN. TOZUTMUŞ, COZUTMUŞ, ÇIZIKTIRMIŞ, KESTANEYİ CIZDIRMIŞ İNSANIMSI BİŞEY. KESİN BİLGİ. YAYILSIN.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23