• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ne yapsa olmuyor! Davutoğlu son denemeleri yapıyor sanki...

Yeniakit Publisher
2024-03-18 16:50:00 - 2024-03-18 18:03:20
Ne yapsa olmuyor! Davutoğlu son denemeleri yapıyor sanki...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kars'ta boş meydana konuştu.

6'lı masada iktidar hayali kurup hezimet yaşayanlardan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kars'ta boş meydana seslendi.

Yerel seçimler kapsamında mitinglerini sürdüren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise Kars'a gitti. Kars Kağızman'da partisinin düzenlediği mitingde konuşan Ahmet Davutoğlu, umduğunu bulamadı.

Davutoğlu'nu dinlemeye adeta "bir avuç" insan geldi. Kars'ta küçük bir kalabalığa seslenen Davutoğlu, destek istedi. 

Umduğu kalabalığı toplayamayan Ahmet Davutoğlu, konuşması sırasında bazı vaatlerde de bulundu. Davutoğlu'nun konuşması esnasında yanında bulunan partililerin de keyiflerinin olmadığı gözlendi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hikmet

Sahsen bu gibi, kamuönünde Siyasetci diye pazarlanmalarini bir operasyon oldugunu düsünenlerdenim. Yoksa, belli bir yasa gelmis bir Insan kendini bilmez mi? Toplum tarafindan ragbet görüp görmeyecegini kestiremez mi? Rezil, rüsvan olup asagilanman icin muhakkak bir pisligie bulasmis olman gerekiyor, itibarin sarsilmamasi icin bu durumlari kabulenmen isteniyor, baska izahi kabul etmem aklimla alay edilmesine denk geliyor. Gurur, kibir, tabii her Insan Nefsi ile alis veris icinde, lakin kamuoyu tarafindan izlenen, takip edilen bir Insanin durumu farkli degilmi sizce? Hayirli Ramazanlar....

Bülent

Bir zamanlar devlet adamı zannettiğimiz kişinin son hali.vallahi üzülmüyorum desem yalan olur.nefsin insanı getirdiği durum.vallahi çok acı.Dogruyu görmeyenlerin sonu maalesef.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23