• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ne hallere düştüler! Saadet Partisi'ne 28 Şubat'ın simgesi İzmir Marşı'nı dinlettiler

Yeniakit Publisher
2023-03-06 18:03:00 -

Meral Akşener'in kumar masasına benzeterek terk edip tekrar geri döndüğü 6'lı masanın aday belirleyeceği toplantı yapılırken Saadet Partisi'nin binası önünde bekleyen CHP'liler, alanda 28 Şubat postmodern darbesinin simgelerinden İzmir Marşı'nı okudu.

Türkiye iç siyaseti tarihin en hareketli dönemini yaşıyor. Muhalefetteki çalkantı son 3 günü bloke etti.

Aday krizi yaşanan 6'lı masada ayrılıklar ve görev paylaşım krizleri hafta sonu art arda geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmeyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener önce masayı terk etti.

Akşener, bugün ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması formülüyle masaya geri döndü.

Sabah saatlerinde 5 liderin katılmasının beklendiği 6'lı masa toplantısı yine 6 liderin katılımı ile başladı.

CHP'liler Saadet Partisi önünde İzmir Marşı okudu

Toplantıdan Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık kararının çıkması beklenirken 6 partinin mensupları da toplantıya ev sahipliği yapan Saadet Partisi'nin genel merkezi önünde toplanmaya başladı.

Saatler ilerledikçe artan kalabalıktakiler partilerine göre sloganlar atmaya başladı.

Ensonhaber'de yer alan habere göre; buradaki CHP'liler ise 28 Şubat'ın simgesi olan İzmir Marşı okudu. O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

nurettın

tek parti devri bir icraatı başarılı düşünmeyi bıraktırıp mankurtlaştırmayı başarmışlar

Osman 25

Baskalarinin gudumunde olanlar bu ulkeye nekadar faydali olurlar cunku bunlarin ipi baskalarinin elinde eski stanbaylara geri dknulmek isteniliyor biz emir verecegiz siz sadece uygulama yapacaksiniz baskada birsey yapamasiniz demokrasi hikayesi boyle bence bu birlik fazla surmez secimlerde sanslari yok ama sandiklara sahip cikilasi lazim bunlar herturlu hileye bas vurabilirler cunku biz eskiden cok yasadik copluklerde oylar cikiyorduakilli olun guzel ulkemizi tekrar yabancilara teslim etmeyelim boyle lider 100 yilda bir gelir aslinda bana kalsa olene kadar devam derim ey millet eski turkiyenin merkez bankasini 70 sente muhtac ettiler bati kredi vermedi vehbi koc u kefil istedi dusunun ne hallere dustuk tekrar onu istiyorlar karsilarinda guclu Turkiye guclu lider istemiyorlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23