• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

NATO'dan skandal! Katil İsrail'e sahip çıktı: Savunma hakkı var!

Yeniakit Publisher
2023-11-06 23:37:00 - 2023-11-06 23:43:52
NATO'dan skandal! Katil İsrail'e sahip çıktı: Savunma hakkı var!

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Gazze'de sivillerin üzerine bomba yağdıran İsrail'in katliamını aklamaya çalışarak, "İsrail'in kendini savunma hakkı var, aynı zamanda sivillerin korunması da şart." ifadesini kullandı.

Stoltenberg, Ürdün Kralı 2. Abdullah ile NATO karargahında görüştü. Basına kapalı görüşmenin ardından NATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Abdullah, Kuzey Atlantik Konseyi toplantısına da katılarak hitapta bulundu.

Stoltenberg ise "NATO, Orta Doğu'daki durumu çok yakından izliyor. Gazze ve çevresindeki durumdan derin kaygı duyuyoruz. İsrail'in kendini savunma hakkı var, aynı zamanda sivillerin korunması da şart. İnsani yardımın Gazze'ye ulaşmasını sağlamaya yönelik çabaları memnuniyetle karşılıyorum." değerlendirmesini yaptı.

Genel Sekreter, İran ve Hizbullah'ın durumdan faydalanmaması gerektiğini vurguladı.

Ürdün'ün NATO'nun bölgedeki en yakın ortaklarından olduğunu belirten Stoltenberg, "NATO, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da istikrar ve güvenliğe katkıda bulunmak için Akdeniz Diyaloğu da dahil olmak üzere bölgedeki ortaklarımızı desteklemeye tamamen kararlıdır." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

oflu

PEKİYİ BİZİM SAVUNMA HAKKIMIZ YOK'MU, BESLEDİĞİNİZ TERÖRİSTLERE KARŞI HA. SİZ NATO ÜYELERİNİN DEĞİL, ABD ÇIKARLARINI KORUMAK İÇİN KURULMUŞ BİR SİYONİST "SIÇIĞI" KATİLLER SÜRÜSÜ BİR TEŞKİLATSINIZ.

Gültekin

NATO GENEL SEKRETERİN İFADELERİNDEN DE ANLAŞILACAĞI GİBİ KÜDRÜN TEK MİLLET OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA İSPATLADILAR, ÇÜNKÜ GENEK SEKRETER İSRAİL'İN KENDİNİ SAVUNMA HAKKI VAR DEYİP, SİVİLLER KORUNMALI İFADESİ ÇOK TUTARSIZ BİR AÇIKLAMADIR, BUNLAR NASIL DEVLET ADAMIDIR?; İSRAİL SAVAŞ İLAN EDİYOR KİME KARŞI, KARŞISINDA BİR DEVLET YOK, SÜREKLİ MASUM SİVİLLERİ ÖLÜDÜREREK Mİ KENDİNİ SAVUNUYOR, BUNLAR BUNU NİÇİN SORGULAMIYOR? İSRAİL'İN KARŞISINDA ASKER Mİ VAR Kİ KENDİNİ ONLARA KARŞI SAVUNUYOR?, KENDİNİ SAVUNUYOR DİYOR, HİÇ ASKER ÖLMÜYOR, ÖLENLER ÇOCUK, KADIN, SAVUNMASIZ, SİLAHSIZ SİVİLLER İSE BUNA KESİNLİKLE İZİN VERİLMEMELİYDİ Kİ O ZAMAN BUNLARIN DÜRÜST VE İYİ NİYETLİ DEVLET ADAMI DERDİK.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23