• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Narkoçelik-16" operasyonlarında 366 şüpheli yakalandı

Yeniakit Publisher
2024-05-10 08:39:00 -
"Narkoçelik-16" operasyonlarında 366 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen "Narkoçelik-16" operasyonlarında 366 şüphelinin yakalandığını, 700 kilogram uyuşturucu madde ve 13 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek." ifadelerini kullandı.

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca, 230 ekip ve 980 jandarma personelinin katılımıyla Diyarbakır, Antalya, İzmir, Ağrı, Kastamonu, Amasya, Gaziantep, Hakkari, İstanbul, Sakarya, Van, Bingöl, Aydın, Tekirdağ, Çanakkale, Hatay, Afyonkarahisar, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Kayseri olmak üzere 20 ilde operasyonların düzenlendiğini belirten Yerlikaya, 366 şüphelinin yakalandığını, 700 kilogram uyuşturucu madde ve 13 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini anlattı.

Paylaşımında operasyona ilişkin görüntülere de yer veren Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren jandarma personelini tebrik etti.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELEDE ÇOK BÜYÜK EKONOMİK MASRAFLAR YAPILIYOR, HEM MASRAF YAPIYORUZ, HEM DE MÜCADELE YAPIYORUZ, BU İKİ TÜRLÜ KAYBI ÖNLEMEK İÇİN YAPTIRIMI CAYDIRICI OLAN YASAL DÜZENLEMELER YAPILMIŞ OLSA ACABA DAHA ÇOK MASRAFLI MI OLUR?, NİÇİN SÜREKLİ VE DEVAMLI BU UĞURDA MÜCADELE EDEREK KOLLUK KUVVETLERİN ENERJİSİNİ HEBA EDİYORUZ, İKTİDARDAKİ SİYASİ İRADE ARTIK BU KONULARDA YAPILMASI GEREKEN YASAL DÜZENLEMELERİ BİR AN ÖNCE YAPSINLAR, HALK OLARAK BUNU İVEDİLİKLE BEKLİYORUZ.

AKINCI

Eyyyy Mevlanın Torunu Bakanımız Ali YERLİKAYA Türk Halkıda senin icin Dua ordusu kurdu Rabbimizden iki Cihandada Mutlu olman icin istekte bulunuyoruz.İyiki Varsın. Peygamberimiz Hadisine nail olmuş bu Millete saldırıda bulunan Firavunun neferleri uyuşturucu satıcılarını bitir sök at Ülkemizden....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23