• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Narin’in dışarıdaki abisi Baran Güran’dan ‘Anne’ açıklaması!

Yeniakit Publisher
2024-09-11 16:08:00 - 2024-09-11 16:09:12
Narin’in dışarıdaki abisi Baran Güran’dan ‘Anne’ açıklaması!

Diyarbakır’da cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetine ilişkin soruşturma sürerken Diyarbakır dışında yaşayan abisi Baran Güran’dan açıklama geldi.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran'ın abisi Baran Güran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Her şey tam belli olmadan anneme, babama, kardeşlerime kötü şeyler söylemeyin. Allah büyük. Bunu yapan kansız çıkacak. Her yerde annemi, kardeşlerimi görüyorum. Ağır küfürler var, Allah için yapmayın. Beni de düşünün; ne annem var yanımda, ne babam, ne de akrabalarım" ifadelerini kullandı.

Narin cinayetiyle ilgili her gün yeni bir detay ortaya çıkmaya devam ederken, tüm gözler aile üyelerine çevrilmiş durumda. Aralarında anne, baba ve kardeşlerin de olduğu toplam 23 kişinin sorgusu sürerken, küçük Narin'in cansız bedeni, dışarıdaki tek yakını olan abi Baran Güran'a teslim edilmişti. Cenazede elindeki gelinlikle görüntülenen abi Güran'ın TikTok hesabında yazdıkları ortaya çıktı.

Kardeşi Narin'in kaybolmasından sonra da paylaşımlar yaptığı görülen abi Güran'ın, "Benim bir tane bacım vardı. Ne edersin Narinim, çık gel vallahi çık gel. Allah'ım kurban olayım benim canımı al, onu bize geri ver" ifadelerini kullandığı görüldü.

Annesinin Narin kaybolduktan sonra televizyon kanalında yaptığı açıklamaları da paylaşan abi Güran, "Allah icin paylaşın, gündemden düşmesin. Benim sadece bir tane bacım var. Allah icin dua edin, paylaşın" diye yazmış.

 

{relation id:1883890 slug:'narin-guranin-koyunun-eski-muhtarinin-tehdidi-gundem-oldu-polisler-burada-kalirsa'}

{relation id:1883890 slug:'narin-guranin-koyunun-eski-muhtarinin-tehdidi-gundem-oldu-polisler-burada-kalirsa'}

{relation id:1883867 slug:'narin-guranin-ablasiyla-ilgili-turkiyeyi-ayaga-kaldiracak-iddia'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

müslüman ve kavgacı

müslüman ya hayır konuşur ya susar! Allah narini en güzel nimetleriyle nimetlendirsin! masum olan yakınlarına da sabır ve dayanma gücü versin! Allah kimseyi şaşırtmasın, kimseyi saptırmasın, kimsenin başına vermesin! Allahtan geldik, Allaha döneceğiz.

Nerde bu devlet nerde bu iktidar

Kaçak elektrik uyuşturucu silah kaçakçılığı cinayetler terör destekçiliği ülkenin bir bölümünde başı boşluk zirvede maalesef.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23