• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Narin'in ailesi HÜDA PAR'lı mı? Zekeriye Yapıcıoğlu ‘İsrail’i işaret ederek’ açıkladı

Yeniakit Publisher
2024-09-11 21:55:00 -
Narin'in ailesi HÜDA PAR'lı mı? Zekeriye Yapıcıoğlu ‘İsrail’i işaret ederek’ açıkladı

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Diyarbakır'da aranırken öldürülmüş olarak bulunan ‘Narin Güran'ın ailesinin HÜDA PAR’lı olduğu’ iddialarına cevap verdi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra bir dere kenarında çuvalın içinde üzerine taşlar konmuş olarak cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesiyle ilgili soruşturma sürerken HÜDA PAR hakkında ortaya atılan iddialara parti lideri Zekeriya Yapıcıoğlu’ndan yanıt geldi.

Yapıcıoğlu, cinayet sonrası Narin'in ailesiyle ilgili "HÜDA PAR'lı" iddiasını yalanlayarak bunun bir iftira olduğunu ve kaynağının da İsrail merkezli bir haber sitesi olduğunu söyledi.

Yapıcıoğlu’nun açıklaması şöyle:
"Böyle bir acının yaşandığı, neredeyse bütün ülkenin bu acıda ortaklaştığı durumda siyasi rant devşirmeye çalışmak emin olun çok iğrenç. Ben parti ismi zikretmek istemiyorum ama bu ailenin büyüklerinden bir tanesi Milli Görüş patilerinden bir tanesinde ilçe belediye başkanlığı yapmış. Diyarbakır’ın pek çok köyünde köy temsilciliklerimiz var ama o köyde bizim temsilciliğimiz de üyemiz de yok. Buna rağmen bunu yayanlar bile bile yaydılar. Güran ailesinden partimize mensup kimse yok”

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yanlış politikalar ülkeyi ne hale getirdi

Şu olay başka ülkede olsa devlet başkanı derhal istifa ederdi. Bizim ülkemizde bırak devlet başkanını sıradan bir memur bile istifa etmiyor görevden alınmıyor bölge vekilleri hep aynı insanlar vekil toprak ağası hüküm sürüyor vs. İyide artan vahşet olaylarının vebali nolacak.

Yusuf

Zekeriya Yapıcıoğlu'nun suratında asalet var. Narin' in ailesi HÜDA-PAR lı olamaz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23