• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Narin Güran için son dakika kararı! Yasak getirildi

Yeniakit Publisher
2024-08-29 20:59:00 -
Narin Güran için son dakika kararı! Yasak getirildi

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasına ilişkin yapılacak haberlere yayın yasağı getirildiğini duyurdu.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasına ilişkin medyanın teyit edilmemiş bilgileri paylaşması ve çeşitli her iddiayı haberleştirmesinin konusu çocuk olan bir olayın hassasiyetini zedelediğini bildirdi.

Medyanın teyit edilmemiş bilgileri paylaşması, çeşitli her iddiayı haberleştirmesi konusu çocuk olan bir olayın hassasiyetini zedelemektedir

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Minik Narin kızımızı arama çalışmaları güvenlik güçlerimizin titiz takibiyle devam ediyor. Bu süreçte soruşturmanın sağlıklı ilerlemesi ve gerekli müdahalelerin etkili bir biçimde yapılabilmesi için itidal şart.

Medyanın teyit edilmemiş bilgileri paylaşması, çeşitli her iddiayı haberleştirmesi konusu çocuk olan bir olayın hassasiyetini zedelemektedir. Söz konusu ailenin korunması, araştırmaların etkin bir şekilde yürütülmesi açısından getirilen yayın yasağına tüm yayıncılarımızın riayet etmesini önemle rica ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

{relation id:1880881 slug:'kaybolan-narinle-ilgili-cok-onemli-gelisme'}

{relation id:1880269 slug:'narin-hala-kayip-diyarbakirda-kaybolan-8-yasindaki-narini-arama-calismalari-suruyor'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aladin

Normal değil mi birisi vatansever Türk ve Müslüman bir İşadamı diğeri ise emperyalizmin Türkiye'deki bekçi köpeğinden başka birşey değil.

asim keskin

Atalar hic bir sözü bosa dememis. Türkün akli ya kacarken ya sicarken gelir" demisler. olan gündeme düslei kac gün gecti. vakia bitmek üzere tam biterken yasak geliyor ne garip.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23