• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müziğin ritimlerini adımlarında hisset

Yeniakit Publisher
2016-05-12 18:38:00 -
Müziğin ritimlerini adımlarında hisset

Havaların ısınmasıyla yaz iyice kendisini hissettirmeye başladı. Yaza formda ve fit girmek isteyenler ise antrenmanlarını hızlandırıyor. Hem spor salonlarında hem de dış mekânlarda spor yapanların en yakın arkadaşı Plantronics, kablosuz koşu kulaklığı BackBeat FIT’i sporseverlerin beğenisine sunuyor. Hafif ve su geçirmez yapısıyla dikkat çeken BackBeat FIT, telefonunuza gelen çağrıları da spor sırasında cevaplamanıza olanak sağlıyor

Spor yaparken motivasyonunuzu sağlayan güzel bir müzik antrenmanınızı keyifli hale getirebilir. Müzik eşliğinde yaptığınız antrenmanınız kablolu kulaklıkların karmaşıklığı ile eziyete dönüşerek keyfinizi kaçırabilir. Bu konuda kablo karmaşasını ortadan kaldıran Plantronics, bluetooth destekli koşu kulaklığı BackBeat FIT’i sporseverlerin beğenisine sunuyor. Esnek yapıda olan stereo kulaklık BackBeat FIT, her türlü antrenman seviyesi için rahat ve sabit bir duruş sağlıyor.

Spor yapanlara esnek yapısı ve gelişmiş teknolojisi ile konforlu ve güvenli bir kullanım sunan BackBeat FIT ile kolayca sporunuzu yaparken, aynı anda müziğinizi de dinleyebilirsiniz. Rahat ve kaliteli bir kullanım sunan Plantronics’in koşu kulaklığı BackBeat FIT, ter geçirmeyen suya dayanıklı malzemeden üretilerek yıkanabilme özelliğine de sahip. Kırmızı, yeşil ve mavi renkleriyle görücüye çıkan BackBeat FIT üzerinde bulunan fosfor detayları ile karanlıkta da fark edilmenizi sağlayacak.

BackBeat FIT

Bluetooth yoluyla akıllı telefon, tablet veya bluetooth özellikli cihazlara bağlanan küçük ve sadece 24 gram ağırlığındaki BackBeat FIT, karmaşık kabloların dikkat dağıtıcılığını ortadan kaldırıyor. Müzik dinlerken telefonunuza gelen çağrıları da üzerinde bulunan tuşlar sayesinde kontrol edebildiğiniz BackBeat FIT, spordaki yeni asistanınız.

BackBeat FIT’in ters düz edilebilen kol bandı, antrenman sırasında telefonunuzu, antrenman sonrası ise kulaklığınızı koruyor.

Her bir adımda dinlediğiniz müziğin ritmini hissedeceğiniz Plantronics’in koşu kulaklığı BackBeat FIT, sporseverlerin ilgi odağı olacak. Hepsiburada.com, Vatan Bilgisayar ve Media Markt mağazalarında bulabileceğiniz Plantronics BackBeat FIT’in satış fiyatı 399 TL’dir.

 

Yeni Akit - İsa ÖZGÜLLER / İSTANBUL

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23