• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müthiş... Yakuzalar, PKK sempatizanlarını tekme tokat dövdü!

Yeniakit Publisher
2024-03-04 10:38:00 -

Japonya’da yuvalanan terör örgütü PKK sempatizanları, Japonya menşeli en büyük uluslararası mafya grubu Yakuzalar tarafından tekme tokat dövüldü.

Avrupa’da istedikleri gibi at koşturan terör örgütü PKK mensupları, Asya kıtasında aradıklarını bulamadı. Japonya Kamu Güvenliği İstihbarat Teşkilatı (PSIA) tarafından terör örgütleri listesine eklenen PKK’nın reklamını yapmaya çalışan ve bölücü sloganlar atan bir grup, tekme tokat dayak yedi. 

Japonya sokaklarında yürüyüş gerçekleştiren PKK sempatizanlarına müdahale edenlerin, uluslararası mafya grubu Yakuzalar olduğu öğrenildi. 

Japonya’nın her sokağına dağılmış olan ve ülke yöneticilerinin arkasındaki esas güç oldukları ifade edilen Yakuzaların, terör destekçisi bölücülere geçit vermedikleri anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Uğur

Dinsizin hakkından imansız gelmiş.

Eyman

Eminim ki Yakuzalar, o teröristleri PKK'lı diye dövmedi, mutlaka anne ve babaları Müslümandır ve ya 'bunlar da Turkiye'lidir' diye dövmüşler! Şu hale bakın, bu insanları bu vatandaşları böyle kandırıp, PKK'lı yapan, Kemalist, Apoist, kâfirlerin canı çıksın. Vallahi zoruma gitti; ama başlarına nə gelse haketmişler. Yazık.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23