• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Karahasanoğlu ağabeyden Kur’an yasağına karşı Elif-Ba kampanyası

Yeniakit Publisher
2023-08-13 00:06:00 - 2023-08-13 11:08:54
Mustafa Karahasanoğlu ağabeyden Kur’an yasağına karşı Elif-Ba kampanyası

Vefatının 1. sene-i devriyesinde rahmetle anılan Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ağabey, 28 Şubat zulmü sürecinde darbecilerin Kur’an kurslarına kilit vurmalarına karşılık olarak Yeni Akit Gazetesi okuyucularına Elif-Ba kitabını ücretsiz dağıtmıştı.

28 Şubat darbecilerine karşı direnişin sembolü olan Yeni Akit Gazetesi'nin İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ağabey, ömrünü İslam davası için mücadeleye adadı.

Merhum Karahasanoğlu ağabey, Hakk'ın verdiği hayat süresi içinde, ardında İslam davası için gerçekleştirdiği hayırlı işlerle hatırlanıyor.

Kur'an yasağına karşı Elif-Ba kampanyası!

Merhum Mustafa Karahasanoğlu ağabeyin akıllara kazınan hizmetlerinden bir tanesi de 28 Şubat darbecilerinin MGK kararları doğrultusunda 12 yaş altı gençlere Kur'an kurslarını yasaklamasından sonra yaşanmıştı.

Merhum Karahasanoğlu ağabey kaptanlığındaki Yeni Akit Gazetesi, MGK'nın, "İslamsız nesil yetiştirme" gayesi ile aldığı yasak kararına karşı, okuyucularına ücretsiz olarak yüce Kur'an'ın öğretildiği Elif-Ba kitaplarını dağıtmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

no chp no 28 şubat no kurnaz mutfak istismarcıları .

trol, sahteci,aldatıcı,millet düşmanlığı demişsiniz dostum.nasıl da chp zihniyetini, sözcüyü, cumhuriyeti,birgün ü korkusuz u tarif etmişsin.yandaşlar,fondaşlar, 40.000 kişilik trol ordusu. 28 şubat ın o despot o imansız zihniyeti hala canavar gibi ayakta. sureti haktan görünmeyi o düşman oldukları aşağıladıkları halkı düşünüyormuş numaralarını ustalıkla rol kesen fitneyi dimdik karşımızda görüyoruz. Allah fırsat vermesin.

hakikat 4

saadetçiler, bay temel ve eski tüfekler 28 şubat ı unuttu.chp ile kolkola.masanın en azılı bay kemalisti bay temel , politbürosu ve şürekası. pilli gazete= cumhuriyet,sözcü,korkusuz. akit i doğru çizgisinde destekleyelim arkadaşlar, üç kuruşa kıyalım. chp kartaloşkalarından sözcü ve cumhuriyet tiryakiliklerinden ibret alalım. heriflerin cumok diye cumhuriyet okurları diye dernekleri var. bizde boş boş iki kuru övgü. bakın o da kaç kişi. bakın şuraya. şu domatadan patatadan kafayı kaldıramadı bizimkiler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23