• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Destici'den liste açıklaması!

Yeniakit Publisher
2023-04-07 20:02:00 - 2023-04-08 00:20:33
Mustafa Destici'den liste açıklaması!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından liste açıklamasında bulundu. Destici, "Hepimiz ayrı listelerimizle seçime gidiyoruz. Büyük Birlik Partisi seçime hazır. Fatih Erbakan ile de görüşeceğiz" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü.

Görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Destici, "Listelerimiz hazır. Bugün sayın cumhurbaşkanımızla son bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik." dedi.

"Cumhur İttifakı’ndaki bütün partilerimiz ortak bir listeyle seçime giderlerse bu avantajlı olur." diyen Destici, "Diyelim ki bizim şu an 4 partimizin oyu yüzde 48, bununla biz çok rahat meclisin yüzde 55-60’ını çıkartabiliriz diye daha önce sayın cumhurbaşkanımla da, televizyonlarla da paylaştım, söyledim. Ben bu düşüncedeydim. Milliyetçi Hareket Partimiz listeyi verince geriye 3 partimiz kaldı." ifadelerini kullandı.

Destici, şöyle devam etti: Yeniden Refah Partisi var henüz listesini vermeyen, biz varız, AK Parti var. Sayın Cumhurbaşkanı da düşüncelerini, fikirlerini paylaştı. Fatih Erbakan ile de görüşeceğim. Hepimiz ayrı listelerimizle seçime giriyoruz. Büyük Birlik Partisi de seçime hazır. Büyük Birlik Partisi olarak biz üzerimize düşen her şeyi yapmış olarak sahaya, seçmenizin karşısına çıkacağız.

Öte yandan Demokratik Sol Parti’nin de (DSP) Cumhur İttifakı’nı destekleme kararını değerlendiren Destici, "Onlara da 'hoş geldiniz' diyorum, 'hayırlı olsun' diyorum. Türkiye’nin en köklü siyasi partilerinden bir tanesi. Merhum Bülent Ecevit Türkiye’de birkaç dönem başbakanlık yapmış, Kıbrıs Barış Harekatı döneminde başbakanlık yapmış kıymetli bir siyaset adamıydı. Onun geride bıraktığı partisinin bugün Cumhur İttifakı’nı destekliyor olması çok kıymetlidir. Devletin varlığının, ülkenin bütünlüğünün, milletin istikbalinin ve istiklalinin yanında olan sol seçmene de bir mesajdır diye düşünüyorum." şeklinde konuştu. 

Meral Akşener’i buluşturan güç...'" target="_blank">
Mustafa Destici: 'PKK ile Meral Akşener’i buluşturan güç...'
Mustafa Destici: 'PKK ile Meral Akşener’i buluşturan güç...'

Siyaset

Mustafa Destici: 'PKK ile Meral Akşener’i buluşturan güç...'

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bakan

Ortak liste yapsaydınız zillet gibi olamıyormusunuz.birlikte rahmet var

Semahattin ilhan

Oyların parçalanıp bölünmesine gönlümüz razı değil birleşin tek liste ile seçime gidin ve ilk iş olacakta 82 darbe anayasasını değiştirecek çoğunlukla meclise girin. Beklentimiz bu yönde
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23