• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Destici'den Fox sunucusuna ayar üstüne ayar! Hüda Par'ın Hizbullah ile ilişkisi olduğu hezeyanına tokat gibi cevap

Yeniakit Publisher
2023-04-14 23:06:00 - 2023-04-14 23:33:32

Fox TV canlı yayınında konuşan Büyük Birlik Partisi Mustafa Desici, moderatörün Hüda Par-Hizbullah ilişkilendirmesine tokat gibi sözlerle cevap verdi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Fox TV canlı yayınında moderatörün Hüda Par-Hizbullah ilişkilendirmesine beklemediği cevabı verdi.

Modaretörün sorusuna, "Bana duymak istediklerinizi söyletmeye çalışmayın" diyerek karşılık veren Destici, Türkiye'de Hizbullah'ın yıllar önce faaliyet gösteren bir örgüt olduğunu söyledi.

Destici, Hizbullah'ın Hüda Par ile ilişkisi olmadığını belirterek, HDP-PKK'nın organik bağını anlattı.

HDP'nin Millet İttifakı'na desteğine de dikkat çeken Destici, "Bunlar Türkiye'yi terör devleti haline getirecekler." değerlendirmesinde bulundu.

Meral Akşener’i buluşturan güç...'" target="_blank">
Mustafa Destici: 'PKK ile Meral Akşener’i buluşturan güç...'
Mustafa Destici: 'PKK ile Meral Akşener’i buluşturan güç...'

Siyaset

Mustafa Destici: 'PKK ile Meral Akşener’i buluşturan güç...'

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

resat

bu kanalın sahipleri kime ,neye düşmansa ,bunlarda ona düşman ,oldugunu bu millet biliyor ,kanmak istiyenleri kandırırsınız ancak,,,

Gültekin

Sayın Desteci, bunlar yanına alamadıkları her türlü siyasilere çamur atmadan durmayacaklarını çok iyi biliniz, bunun içinde Cumhur ittifakına zarar vermek isteyen malum çevrelere, karanlık, pis, kötü, çirkin çalışmalarını yüzüne Osmanlı tokadı gibi vurunuz ki millet bunları iyi tanısın ve oyuna getirilmesin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23