• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Armağan'dan Tunç Soyer'e tepki! 'Yunan’a laf söyleyemiyor ama...'

Yeniakit Publisher
2022-09-10 19:57:00 - 2022-09-10 20:42:40
Mustafa Armağan'dan Tunç Soyer'e tepki! 'Yunan’a laf söyleyemiyor ama...'

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in ecdad Osmanlı'ya yönelik hadsiz sözlerini değerlendiren Araştırmacı Yazar Mustafa Armağan, CHP'li Başkan'ın Yunan seviciliğine vurgu yaptı.

 Yeniakit.com.tr 

İzmir'in Kurtuluşu etkinliği kapsamında Tarkan konserinde konuşan CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ecdada hadsiz ifadelerle hakaret etti.

Soyer, "Yüz yıl önceydi. Bu toprakları yönetenler, gaflet, delalet hatta hıyanet içindeydi." dedi.

Soyer'in Yunan sevdası!

CHP'li Başkan'ın hadsiz sözlerine tepki gösteren Mustafa Armağan, Soyer'in Yunan seviciliğine vurgu yaptı.

"Tunç Soyer Yunan’a laf söyleyemiyor ama Osmanlı’ya hakaret ediyor." diyen Armağan, "30’lu yıllarda da İstiklal Mücadelesi filmi yaptılar ama tek karesinde yunandan bahsetmediler. Tarih kitaplarına yunanın zalimliklerini eklemediler. Biz bu dili iyi tanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan Çetin

1983 yılı Özal hükümetine gelinceye kadar ilkokul 4.sınıf ve ortaokul 2.sınıta tamamen Yunan tarihi okutuluyordu. Özal hükümetinin milli eğitim bakanı Sayın Vehbi Dinçerler Allah cc ondan razı olsun bu Yunan tarihi için bir açıklamada bulundu.Kardeşim ben Türküm banane elin Yunan tarihinden dedi ama maalesef Kenan Evren hemen Sayın Vehbi Dinçerleri bakanlıktan aldırdı. Sayın Vehbi Dinçerler'e buradan eğer okurlarsa selam ve hürmetlerimi sunuyorum.

kafkas

ne yapsin dedelerine kufurmu etsin bunlar bir purejenin mahsulu varmi iclerinde secilenlerin teskilat ilgilileri ve digerleri asli asaleti yerli siraya koyun arastirin ya olurmu diyenler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23