• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muş’ta kan emicilere operasyon

Yeniakit Publisher
2024-02-29 17:40:00 -
Muş’ta kan emicilere operasyon

Muş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından tefecilere yönelik yapılan operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, tefecilik suçunun önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, “26 Şubat 2024 tarihinde şüphelileri yakalamak ve suç delillerini ele geçirmek maksadıyla 4 adreste arama faaliyeti icra edilmiş olup; 1 adet tabanca, 2 adet tabanca şarjörü, 13 adet tabanca fişeği, 15 adet muhtelif belge, 4 adet senet, 4 adet satış sözleşmesi, 1 adet ajanda, 37 adet tarihi eser ele geçirilmiştir. Şüpheliler hakkında adli işlemlere başlanılmıştır. Sorgularının ardından adli makamlara çıkartılan şüphelilerden biri tutuklanırken, 3 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı” denildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

oflu baba

SERBEST BIRAKACAGIN INSANLARIN KANINI EMEN BIR VERIP ON ALAN O.COCUKLARINI NE DIYE YAKALIYORSUN PARAYI BALYAYLA GOTUREN HAKIME PARA KAZANDIRMAK ICIN,MI VLAHI YAZIK BILLAHI YAZIK.

Abdullah Biri.

Adliyelerdeki senetlere haciz kararına maliyeye hesab sordurtmayan hükumetin icindeki tefeci koruyucu masonları bulamayan aciz bir adalet sistemi yaptiran bu masonlar hala sahnede. 4 tane araci alınıp, asil babalar bunları finanse eden para babalari kimler neye alinmıyor bunların adliyede aldirdukları haciz dosyalarında paralarin resmileştirilmesi ne kolay ADALET BAKANLIGI aracilıgı icra müdürlukleriyle hakimlerin haciz kararı olmadan hakimleri kim devre dışı bırakan kanun cıkartanlar, asil masonlar bunlar. Mason olmayan iş insani esnafı hileli kanun boşluklari ile, yıpratip sicilini haciz karari ile bozdurup, şerefini koruma ya calışan esnafin tefeci eline düşürüp şerefsiz gösterilen insanlar işte bu masonlarin ekipleri, tarafından bu hale getirildiler. Asıl bu tefeciler gibi görünen arkasindaki ekibi babalara da gitmek gerek oldugunu herkes biliyor. Sicil affı cıkarın ki cogu insanları tefeciden kurtarin, icra kararı alinmış hacizli cek senetleri ne verdi ve bu haciz kararı aldıran avukatların defter vebelge banka hesabları kredi kartlarını. Kat yat araba, nasıl kazandiklarini inceler iseniz cabuk bulursunuz. Tabiki ilk karşı cikacak olan net ve belli avukat kökenki eski ve yeni Adalet bakanları olacaktır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23