• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Müslümanları katleden haçlı zihniyetinin Noel’ini kutlamıyoruz'

Yeniakit Publisher
2013-12-31 13:50:37 - 2013-12-31 16:00:53
'Müslümanları katleden haçlı zihniyetinin Noel’ini kutlamıyoruz'

Saadet Partisi Bafra İlçe Gençlik Kolları, "Toplumsal Şuurlandırma Çalışmaları" kapsamında Noel kutlamalarında Müslümanların ifsada düşmemesi için afiş çalışması yaptı.

SP Bafra İlçe Gençlik Kolları, "Toplumsal Şuurlandırma Çalışmaları" kapsamında Noel kutlamalarında Müslümanların ifsada düşmemesi için afiş çalışması yaptı. Konu hakkında bilgi veren İlçe Gençlik Kolları Başkanı A.Mücahid Yıldız, "Hristiyan bayramı olan Noel, yılbaşı kutlamaları adı altında kapitalist batı tarafından Müslüman ülkelere pazarlanırken Türkiye’de her sene 31 Aralık’ta aynı rezillikler yaşanıyor. Kutlama adı altında içki ve fuhuş meşru gösterilirken yapılan taşkınlıklar görmezden geliniyor. Sokaklar, kendini kaybetmiş insanlar tarafından esir alınırken tacizler, kavgalar, küfürleşmeler, naralar ve gürültüler, yılbaşı kutlamalarının gerçek yüzü olarak karşımıza çıkıyor. İslam’ın koyduğu yasakların güle oynaya çiğnendiği bugünde insanlar adeta Yaratan’ın emirlerine savaş açıyor. Bu had bilmezliğin sonu belli, hüsran ve gözyaşı. Bunun en açık göstergesi için 1 Ocak 2014 tarihli gazetelere bakmanız yeterlidir." dedi.

Hz. Muhammed (SAV)'in, "Kim bir kavme benzerse o da onlardandır." hadisini hatırlatan Yıldız, "Bunun yanında kültürümüzde de böyle bir kutlama yoktur. Bizler Osman Gazi’nin, Kanuni’nin, Yavuz Sultan Selim’in, Sultan Fatih’in evlatlarıyız. Nasıl olur da böyle bir hadsizliğe kalkışabiliriz? Bin yıldır ecdadımız İslam için, maneviyat için, ahlâk için mücadele etti. Bu Haçlı zihniyetinin insanlığa yaptığı zulümleri hepimiz gördük. Batılıların insanlığını, modernliğini, çağdaşlığını da gördük. Bütün bu sebeplerden dolayı bugün biz Müslüman ve şuurlu bir gençlik olarak, Müslümanları katleden Haçlı zihniyetinin Noel'ini kutlamıyoruz. Kutlamadığımız gibi de Müslüman kimliği taşıyan kardeşlerimizi de kutlamamaya davet ediyoruz." şeklinde konuştu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23