• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müslümanlar, paramparça olmuş çocuklarını poşetlere doldurup gömmeye giderken, sizin konuştuğunuz konuların canı cehenneme!..

Yeniakit Publisher
2024-08-30 11:08:00 -
Müslümanlar, paramparça olmuş çocuklarını poşetlere doldurup gömmeye giderken, sizin konuştuğunuz konuların canı cehenneme!..

yeniakit.com.tr yazarı Muhammet Seyfullah Maden'in bugünkü yazısı...

Allah’ın adıyla…

*

- Gazze’de bir anne, gözlerinin feri sönmüş olan evladına kalp masajı yapmaya çalışıyor.

- Bir baba, eşini, çocuklarını, annesini ve babasını nasıl toprağa verdiğini anlatıyor.

- Bir adam,  cesetlerin yanına oturmuş, gökyüzüne bakıyor, gözlerinde yaşlar var ama hiçbir şey söylemiyor. Sessizce feryat ediyor. “Şüphesiz göz ağlar, kalp de mahzun olur. Biz ise, Rabbimizin razı olacağı sözden başka söz söylemeyiz” diyen Nebî aleyhisselama layık olmanın peşinde. Rabbinden razı.

- Gazzeli Usame, iki papağanıyla birlikte İsrail tarafından öldürülüyor.

- İsrail bir köye hava saldırısı düzenliyor. İnsanlar şehit, hayvanlar telef oluyor. Herkes canının derdindeyken, köşede bir keçi yaralanmış, zaten ipince, zayıf… Ne olup bittiğini anlamaya çalışıyor.

- Halid Meşal üniversite öğrencilerine çağrı yapıp gösterilere devam edilmesini istiyor.

- İstişhad saldırıları gündeme geliyor.

- Gazze’nin birkaç bölgesinde yemek dağıtılıyor. Onlardan birinde, ellerinde kırık dökük kaplarıyla yemek almaya gelmiş insanlar birbirlerini eziyor. Karınları sırtlarına yapışmış. Bir çocuk ağlayarak kabını uzatıyor.

- İsrail, toplu tecavüzle gündeme gelen teröristi televizyona çıkarıp “kahraman yahudi” olarak tanıtıyor.

- Hindular, yolda yürüyen Müslüman kadının üstüne benzin döküp ateşe veriyor.

- Hindistan devleti barajları kimseye sormadan açıyor, Bangladeş’i su basıyor, köyler su altında kalıyor, Müslümanlar can veriyor, çocuklar boğuluyor.

- Türkiye’de intiharlar, psikolojik sorunlar çoğalıyor. İnsanlar çıkış yolu arıyor, materyalizmde bulamadıkları huzuru nerede aramaları gerektiğini bilemiyorlar.

- Yine Türkiye’de ırkçılık körükleniyor. Bir hadsiz, ahlaksız, ırkçı müptezel, “Teröristler de çocuktu, yılanın başını küçükken ezeceksin” diyerek, tost dağıttığı çocukların Kürt olduğunu duyunca yemeği yere atıyor. Bir kızın yanına gidip, “Türk müsün? O zaman yiyebilirsin” diyor. İki gün sonra metroda bir manyak, toka satan küçücük Suriyeli çocuğu dövüyor.

*

Sıraladığım bu maddeler,  yalnızca iki gündür sosyal medyaya yansıyan olaylardan ibaret. Siz de zaten hepsini biliyorsunuz. Peki bunları neden sıraladım?

...YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Dua Et Aga

Bilimsel eğitime karşı çıkarsınız, her şeyin dua ile çözüleceğini anlatırsınız,seyhlerin, gavsların eteğini öpersiniz, sonuç böyle oluyor. Bak ülkemize, devleti vasıfsız ama din satmakta mahir insanlara teslim ettiniz, çocuklarımız ülkeyi terkediyor. Bizde kalanlar da Reis dediğiniz şeytanın Türkiye temsilcisine tapınıyor.

Vatandas

Sonuna kadar haklisiniz.insanlik olmus bırakın İslam dünyasını bütün dünya kör,sagir,dilsiz olmuş.ama unutmayın ki her koyun önce kendi bacağından asılır.iste kurtuluş savaşında da biz bu durumdaydı.anne karnında ki bebekler bile öldürülüyor.iste ataturk un önemini,kurtuluş savaşının manasını anlayın artık.sair boşuna dememiş 7 düvele karşı savaştık diye.ataturk ve arkadaşları olmasaydı bizde bu halde olacaktık.o yüzden hic olmazsa şu zafer bayraminda bari taturk ve arkadaşları hakkında,kurtuluş savaşı hakkında birkaç satır yazın.yoksa puskullunun dediği gibi keşke yunan galip gelseydi....diyen lerden olmayalim
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23