• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müslümanın sakalı Sözcü'ye battı!

Yeniakit Publisher
2014-05-17 17:41:00 - 2017-09-18 12:01:25
Müslümanın sakalı Sözcü'ye battı!

İsmailağa Cemaati mensuplarının Soma'ya taziye ziyaretine gidip şehit yakınlarını yalnız bırakmaması Sözcü gazetesini fena rahatsız etti. Soma'ya bir takım çevreler gibi provokatörlük için değil de oradaki aileleri teskin edip, acılarını paylaşmak için giden Müslümanların sakalından rahatsız olan Sözcü'ye büyük tepki geldi.

YENİAKİT.COM.TR - İsmailağa Cemaati tarafından Afrika'dan getirilen öğrenciler Soma'da hayatını kaybeden madenciler için hatim indirdi. Öte yandan Cemaat, Soma'ya 50 hoca gönderdi.

İsmailağa Cemaati, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden maden işçileri için bölgeye Kuran okuyup vaaz vermesi için 50 hoca gönderdi. Cemaat mensubu bir kişi tarafından Twitter 'daki kişisel hesabından paylaşılan fotoğraf ve bilgilere göre Soma'ya giden hocalar, kurtarma çalışmalarının başında olan Bakan Taner Yıldız'la da görüştü.




Bir takım çapulcu çevreler gibi, faciayı bahane ederek ortalığı savaş alanına çevirmeyen hocalar, “İsyan etmeyin! Onlar şehit oldular; dua edin” diyerek şehit yakınlarına ve yaralı kurtulanlara nasihat vermiş ve onların moral değerlerini yüksek tutmaya çalışmışlardı. İşte bu durum, provokatif yayınlarıyla halkı isyana teşvik eden Sözcü gazetesini rahatsız etti.

SANKİ İSMAİLAĞA'DAN OLDUKLARI BİLİNMİYORMUŞ GİBİ...

 İsmailağa Cemaati, facianın meydana geldiği anlardan itibaren yaraları sarmak için harekete geçmiş ve bazı hocaların acılı ailelere destek için Soma'ya gönderildiğini çeşitli kanallardan duyurmuştu. Buna rağmen Sözcü'nün Müslümanları hedef alan haberinde, sanki kim oldukları bilinmiyormuş gibi Hocalar için, "Soma'ya akın eden sakallıların kim olduğu ortaya çıktı" ifadelerine yer vermesi tepkiyle karşılandı.



SÖZCÜ'NÜN OLAYLARA BAKIŞI!

Öte yandan; yalan haberleri ve iftiralarına her gün bir yenisini ekleyen Sözcü gazetesi sosyal medyada da alay konusu oldu. "Sözcü'nün olaylara bakışı" sunumuyla verilen ve Sözcü'nün logosunda yapılan bir değişiklikle sunulan fotoğraf paylaşım rekorları kırıyor.



www.yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23