• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mursi’ye destek için yarın Kazlıçeşme’ye

Yeniakit Publisher
2013-07-12 22:47:47 - 2013-07-12 21:47:35
Mursi’ye destek için yarın Kazlıçeşme’ye

MİTİNG YARIN SAAT 18.00’DA

HABER MERKEZİ
Saadet Partisi, Mısır’da seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan Mursi’ye ve kabineye karşı yapılan askeri darbeye karşı İstanbul’da yüzbinlerce kişinin katılacağı miting düzenleyecek.  Yarın Kazlıçeşme Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan mitinge Türkiye’nin 81 ilinden ve yurtdışından yüzbinlerin katılması bekleniyor. Mısır’dan İstanbul’a gelecek olan İhvan-ı Müslim Genel Sekreteri İbrahim Münir de mitingde bir konuşma yapacak.  Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu ve İcra Kurulu Başkanımız Mustafa Karahasanoğlu’na mitingle ilgili bilgi verdi.  Ziyarette; Saadet Partisi İl Başkanı Selman Esmerer’in yanı sıra İl Başkan Yardımcısı Yaşar Kangel, Bağcılar İlçe Başkanı Beşir İstemi, Bağcılar İlçe Başkan Yardımcıları Şakir Şahin ve Talha Karkın da yer aldı.
“ABD VE İSRAİL’E KARŞI
KAZLIÇEŞME’DE BİRLİK OLALIM”
Mısır’da yaşanan darbenin ve göz altıların kabullenilemeyeceğini belirten Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer, uzun bir aradan sonra seçimle gelen Mursi’nin İslam dünyası için önemine dikkat çekti.
Esmerer, “ABD, Hüsnü Mübarek’ten vazgeçti ama Mısır’dan vazgeçmedi. Dolayısıyla bu İhvan’ın başarılı olacağını gördü ve düğmeye bastı. Bu darbenin arkasında ABD, İsrail ve Avrupa Birliği var” dedi.
Esmerer, “14 Temmuz Pazar günü düzenlenecek olan mitinge 81 ilden ve yurtdışından çok sayıda katılım bekliyoruz. İlk defa İhvan-ı Müslim’in Genel Sekreteri İbrahim Münir mitinglerimize katılacak. Mitingimizin ana konseptinde seccade, sefer tası ve dua olacak. Saat 18.00’da miting başlayacak ve iftar vaktine kadar devam edecek. Sonrasında iftar yapacağız ve akşam namazını kılacağız. Mitinge, İstanbul’da 400’e yakın sivil toplum kuruluşu fiili olarak destek veriyor” ifadelerini kullandı.
İcra Kurulu Başkanımız Mustafa Karahasanoğlu ise Saadet Partisi’nin düzenleyeceği mitingin darbecilerin deşifre edilmesi için önemli olduğunu söyledi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23