• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na 'israf' tepkisi! 'Kibri aklının önüne geçmiş'

Yeniakit Publisher
2024-03-03 16:11:00 - 2024-03-03 17:40:09
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na 'israf' tepkisi! 'Kibri aklının önüne geçmiş'

İsranbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert eleştiriler yöneltti.

Murat Kurum, Eyüpsultan’da düzenlenen Doğu ve Güneydoğu İstişare Toplantısı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ekrem İmamoğlu’nun AK Parti'nin Rabia işareti ile dalga geçmesine tepki gösteren Kurum, "Yarı zamanlı belediyecilik yapan, arada sırada belediyeye uğrayan başkan, dün çıkmış bizim Rabia işaretimiz için bir parmak eksilterek el mi sallanır demiş. Bu yetmezmiş gibi tüm AK Parti'mizin seçmeniyle dalga geçip Allah size akıl fikir versin demiş. Kibre bakar mısınız, bu nasıl bir kibirdir? Kibri aklının önüne geçmiş." dedi.

Murat Kurum Rabia işaretini şöyle özetledi:  Bu işarette tek bayrak, tek millet, tek devlet, tek vatan var. Bunun neyinden rahatsız oldun? Sen bizim birliğimizden, beraberliğimizden mi rahatsız oldun? Sen git o yabancı büyükelçilerle masada olmaya devam et. 

Kurum sözlerinin devamında CHP'li İBB Başkanı'nın milletin parasını nasıl israf ettiğini anlattı:

Bugün derdiyle dertlendiğimiz bu aziz İstanbul’umuz iş bilmez ellerde, beceriksiz bir yönetim altında çok zaman kaybetmiştir. İstanbul’un 5 yılı ziyan edilmiş, heba edilmiştir. Bu koca 5 yıl sadece reklamla, algıyla ve polemikle geçmiştir. İsrafı bitirdik deyip o boy boy dizdikleri arabaları hizmet aracı olarak kullandıklarını görüyoruz. İsrafı bitirdik deyip tabelalara 175 milyon reklam bütçesi ayırdıklarını görüyoruz. İsrafı dibine kadar yaptıkları ve 550 milyon harcadıkları o konserleri görüyoruz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zeynel

Tam yol ileri diyenler iett otobüsleri yolda kalıyor nasıl ilerleme bu by ekodem

Israfi getirip, istanbulu bitirdin, Fatihin turbesinde elin g.tunde gorundun palavraci ekrem

.........
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23