• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu? Sinan Akçıl'dan bomba

Yeniakit Publisher
2024-01-10 13:12:00 - 2024-01-10 13:15:22
Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu? Sinan Akçıl'dan bomba

Sanatçı Sinan Akçıl, konuk olduğu canlı yayında İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayları Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 RECEP YEŞİL  İSTANBUL 

Sanatçı Sinan Akçıl, Haber Global'de Buket Aydın'la Yüz Yüze programında önemli açıklamalarda bulundu.

Akçıl, Aydın'ın yerel seçimlerde en çok merak edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin AK Partili adayı Murat Kurum ve CHP'li adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili sorduğu soruya dikkat çeken cevaplar verdi.

Sinan Akçıl'ın konuyla ilgili sözleri şu şekilde:

İmamoğlu'nun hiç etkisini görmedim

Ekrem İmamoğlu'nun hiç etkisini görmedim. Şimdi "İBB konserlerine çıksa böyle demezdi" denir, alakası yok. Karşıda bir işimiz vardı, 2,5 saatte geldik. Trafik ve taksi sorunu, hizmet karşılığında bir şey söyleyen duymadım. Ekrem İmamoğlu'nu da Murat Kurum'u da sevenler beni seven insanlar ama Murat Kurum belediye başkanı olursa daha rahat uyuyacağım. Belki bir önceki belediyenin de başlaması gerekiyordu ama didişmekten hiçbir şey yapılamadı. Yerelde hizmet üzerinden oy verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Murat Kurum'a adaylık tebliğ edildikten 45 dakika sonra yanında bulunma şansı buldum. Gözleri yaşlıydı, namaz kılmıştı. "Bana o kadar büyük bir emanet verildi ki hizmet etmem ve bunu başarmam gerekiyor. 16 milyona hizmetkar olacağım bunu başarmak istiyorum. Allah'ım bana yardım et" dediğini duydum. Birebir şahit olduğum gerçek bir hikaye, hayatımdaki en büyük samimiyetlerden birini gördüm.

"Cumhurbaşkanımız'ın politikaya başladığı yer"

Mustafa Kemal Atatürk'ün, Ulu Önder'in gözlerini kapattığı yerdir. Cumhurbaşkanımız'ın politikaya başladığı yer, Türkiye'nin genel hatırasına önderlik eden bir şehirdir. Yurt dışında bulunduğum zaman 8. gün pasaport polisine sarılıyorum ve kendimi sahile atıyorum. Şarkılarıma ilham veren bir şehirdir.

"Murat Kurum'un gözlerine ben bir Türk genci olarak kefil oldum"

Bence ağızlar değil, hizmetler konuşmalıdır. Murat Kurum'un gözlerine ben bir Türk genci olarak kefil oldum. Benim kalbim Murat Bey'den yanadır. Benim menajerim çok kızgın, "Ekrem Bey'in bana 700 lira borcu var" diyor. Deniz taksi çağırmış, parasını geri vermemişler. Bir oy bile çok önemli, gençleri yakalayan bu seçimi kazanır. Murat Bey biraz daha hevesli, umarım hak eden kazanır. Yurt dışında belediye başkanlarının bu kadar kavga edildiğini duymadım. Hizmet ağırlıklı ve geride kalmayı tercih ediyorlar. Kavgaya gürültüye bu kadar gerekli olan bir yer değil.

CHP'li belediyeler korkuyor olabiliyor

CHP'li belediyelerden Kuşadası geliyor. CHP'li belediyeler korkuyor, çekiniyor olabilir. Bana saçma geliyor. Yukarıdakilerden herhalde çekiniyorlar. İhtiyacım da yok.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

muşlu helalteryan

kılıçdaroğlunun arkasına saklandı tayyip erdoğana rakip olmadı. özgür özelin arkasına saklandı kılıçdaroğluna rakip olmadı. şimdi de çıkmış benim rakibim şu değil bu imaları yapıyor. kendini tayyip erdoğana eş tutuyor. senin tayyip erdoğana rakip olacak yüreğin yok. murat kuruma da rakip olacak kişiliğin yok.

hasel

Herhalde M.Kurum.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23