• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Murat Kurum CHP'den alacağız dediği belediyeleri açıkladı

Yeniakit Publisher
2024-03-22 15:37:00 -

AK Parti ile MHP’nin kurduğu Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul’da CHP yönetimindeki 3 ilçenin 31 Mart 2024 seçimleri ile birlikte AK Parti’ye geçeceğini söyledi.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için az bir zaman kaldı. Cumhur İttifakı’nın İBB adayı Murat Kurum, CHP'den geri alınacak belediyeleri açıkladı.

Kurum, “Seçimlerde sürpriz beklediğiniz ilçeler var mı?” sorusuna, “Var, var! Gerçekten ilçelerde de çok güzel çalışmalar yürütülüyor. Örneğin Kartal’da, Maltepe’de ucu ucuna bir seçim süreci yürüyor. Orada o ilçelerden en az bir tanesini alacağız gibi gözüküyor.” ifadelerini kullandı.

“SARIYER'İ, KÜÇÜKÇEKMECE'Yİ, AVCILAR'I ALACAĞIZ”

Büyükçekmece’de çok güzel bir yarış olduğunu ve AK Parti’nin bu ilçede önde olduğunu ifade eden Kurum, “Sarıyer’de keza yine önde gözüküyoruz. Küçükçekmece’yi inşallah alacağız. Avcılar yine başa baş gözüküyor yani Avcılar’ı alacağız gözüküyor. Yani çok farklı neticeler olacak. Diğer alamadığımız ilçelerin belki birçoğunda da başa baş bir yarış olacak.” dedi. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tercihiniz çocuklarınızın kaderi olmasın

Eskişehir ve İzmir de chp gönül vermiş vatansever kardeşlerimiz bidaha mı geleceksiniz dünyaya bakınız şehirleriniz bakımsız hizmet etmeyen belediyecilik anlayışı var maalesef çocuklarınıza geleceğe daha güzel depreme dayanıklı alt üst yapısıyla yaşanabilir şehirler bırakmak sizin elinizde lütfen artık ideolojik değil hizmete oy verin vallahi evlatlarımız eskişehiri izmiri terk ediyor gençler daha gelişmiş şehirlere gidiyor.

Murat murat

Bunu kim RTE ye sundu. Dünyadan bi haber
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23