• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muhsin Başkanın o sözleri yine gündem! Fatih Erbakan hatırlıyor mu? ‘Müslümanların iktidarına engel oldu dedirtmem’

Yeniakit Publisher
2024-03-22 14:45:00 - 2024-03-22 14:56:14

Erbakan hocamızın oğlu Fatih Erbakan ve Erbakan hocamızın damadı Mehmet Altınöz’ün yönetiminde bulunduğu Yeniden Refah Partisi’nin Ak Parti’yi mahalli seçimlerde zora düşürecek bir konum alması sonrası merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun tarihi konuşmasını tekrar gündeme getirdi.

Son dönemlerde Türk siyasetinde 'gayri milli' her grubun AK Parti'ye karşı birlikte hareket etmesi, İstanbul seçimleri sürecinde iyice ayyuka çıktı.

Dış güçlerin üst aklından içerideki maşalarına, Kandil'den emir alanlarla kendi siyasi geleceklerini Türkiye'nin bekasının üzerinde tutanların birlikte hareket ettiği bu dönemde yaşananlar, 1996 yılında çekilmiş bir görüntüyü yeniden gündeme getirdi.

1996 Temmuz ayında dönemin BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, Meclis kürsüsünden yaptığı bu tarihi konuşmada hükümete destek vereceklerini açıklamıştı. Yazıcıoğlu'nun o konuşmada söylediği sözler ve Necmettin Erbakan'ın alkışı hem o günleri bir kez daha hatırlattı hem de Fatih Erbakan’ın bu kararını sorgulattı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sassas

Bu yüzünde rabbiyesir olmayan fatihten bir cacık olmaz nerelerden nemalandığını bulun kime hizmet ettiği bellidir zaten islami hareketlere dış güçlerden zarar gelemez dış ğüçler onları satın alır kullanır miadı doluncada bir kenara iter şunan fatih iyi bir aparat baksanıza sol cenah bile şişiriyor bu örnek islam alemindede böyledir koltuk ve ben bilirimin verdiği vesvese ile hiziplik çıkarırlar islam alemini içinden çıklmazhale getiriler allah ıslah etsin

Digerleri Müslüman degili mi ????

digerlerine hakaret !!! Ne hakkla ???
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23