• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na yaylım ateş! "En çapsız..."

Yeniakit Publisher
2023-04-07 11:14:00 -

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmede nelerin konuşulduğunu bir kez daha anlatan cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, yedili masa ortakları üzerinden Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

CHP'nin 'adaylıktan çekil" çağrısı yaptığı Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na tepki.

İnce, tv100 Ana Haber'den Ece Üner'e konuştu. Kendisine yapılan teklifi dostlar alışverişte görsün olarak niteleyen İnce, CHP'li Fikri Sağlar'ın bahsettiği teklif için iş işten geçtikten sonra göstermelik olarak niteledi.

Amaçlarının uzlaşma ve görüşme olmadığını amaçlarının imha olduğunu savunan İnce, görüşmede deprem bölgesi, troller ve seçim güvenliğinin konuşulduğunu söyledi.

İçeride Halil İbrahim sofrasının konuşulmadığını dışarıda konuşulmasına kırıldığını belirten İnce, "'Yüce Divan'a göndereceğim' dediği Babacan'ı, 'En çapsız bakan' dediği Davutoğlu'nu Cumhurbaşkanı yardımcısı yapıyor. Bana teklif yapmış gibi yapıyor." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mesut SARP

Tabii ki ince 2. turda kılıçdaroğluna gidecek. Ama 1. Turda hem Reizin hemde kılıçdaroğlunun önemli bi kısmını (yüzde on veya yirmi neyse) alacaktır. Hani bu da kime yarar o da bi tartışma mevzusu. Buyurun bi de buradan yakın...

Hasel

M.İnce dik dur.Yalandaroğlunun yalanlarına kanma.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23