• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muharrem İnce'den flaş hamle! Hiç kimse bunu beklemiyordu

Yeniakit Publisher
2023-07-04 10:51:00 -
Muharrem İnce'den flaş hamle! Hiç kimse bunu beklemiyordu

Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin, deprem bölgelerini ziyaret ederek sahalara inmeye hazırlanan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin CHP içinde yaşanan gelişmeleri yakıdan takip ettiğini ve “değişim” konusunda yakın çevresine “Halk CHP'yi değiştirmeli. CHP, halkın kendisine mecbur olduğunu düşünüyor, gerçek böyle değil” diye konuştuğunu aktardı.

Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin, deprem bölgelerini ziyaret ederek sahalara inmeye hazırlanan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin CHP içinde yaşanan gelişmeleri yakıdan takip ettiğini ve “değişim” konusunda yakın çevresine “Halk CHP'yi değiştirmeli. CHP, halkın kendisine mecbur olduğunu düşünüyor, gerçek böyle değil” diye konuştuğunu aktardı.

Muharrem İnce’nin kurgu kasetlerin ortaya atılmasından sonraki suskunluğu hakkında yakın çevresinin “İkinci iddianameyi bekleyin. Muharrem Başkan iddianame hazırlansın çok sert bir açıklama yapacak” dediğini aktaran Erkin, şunları kaydetti:

"Peki Muharrem İnce'nin iddialarıyla ilgili ikinci iddianamede ne var? Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın dosyayı ‘terör suçu’ üzerinden değerlendirdiği bilgisi var ve bu iddianame sonrasında İnce kamuoyu önüne çıkacak ve konuşacak."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

wiener philarmoniker

halk şamarı ile taaa 14mayıs1950 den beri 73 yıldır şamarı çakıyor ama halk fırkasının anlamaya niyeti yok.o halkı benzetmeyi,ondan intikam almayı,onun başına çöreklenmeyi onun kafasında ilk 27 yıllık devrisaadetinde olduğu gibi tuz öğütmeyi kafaya koymuş bir kere. bu milletin yakasını bırakacağı yok. türk milleti ile chp nin mücadelesi sürüyor.sonunda temelli kaybeden despot chp olacak.

azo

büyüklerimiz hep şöyle derdi; bu chp oldukça bu memleketten hayır gelmez.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23