• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muharrem İnce ile ilgili şok iddia! Herkesi şaşırttı! Bunu yapacak

Yeniakit Publisher
2023-05-12 12:44:00 - 2023-05-12 15:32:50
Muharrem İnce ile ilgili şok iddia! Herkesi şaşırttı! Bunu yapacak

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dün cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı. İnce'nin kararını değerlendiren Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk ise köşesinde dikkat çeken bir iddiaya yer verdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dün cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı. İnce, ''Bunu memleketim için yapıyorum. Türkiye'ye üçüncü bir seçenek önerdim. Bir kanal açmaya çalıştım, başaramadık. 'Saraydan para aldı çekilemez' diyenlere sesleniyorum; benim bu kumpaslardan, bu sahte dekontlardan, bu montajlardan korktuğum falan yok.'' dedi.

İnce'nin kararını değerlendiren Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk ise köşesinde dikkat çeken bir iddiaya yer verdi. 

Öztürk, "İnce, cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı. Ancak 'Kemal Kılıçdaroğlu'nun lehine çekiliyorum' demedi. Bundan sonraki açıklamalarında deyip demeyeceğini bilemem ama CHP içinde bir grubu hedef almaya devam edecektir" dedi. 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alparslan bozkurt

Siz hala anlayamadınız bu seçim türkiyenin olduğu kadar dünyanında seçimi,herkes kendi atına yem veriyor gaz veriyor. Şimdi kemal kılıçtaroğlunu destekleyenler,almanya tüm avrupa,yunanistan, İsrail,amerika,iran,suriye,ukrayna nato, Tayyip Erdoğanı ise rusya,çin,azerbaycan,balkan ülkeleri türk devletleri,kktc,libya,katar,çin ve ingiltere destekliyor,kim kazanırsa arkasındaki ülkeler de çok kazanacak.. 

şeyh şamil bu

biz kefere solak kamalist chp kafasının hiç bir desteğini istemiyoruz. velev ki seçimi de kaybedelim. temize pislik bulaştırmayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23