• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muharrem İnce CHP medyasını topa tuttu: Harbiden PKK'lı bu

Yeniakit Publisher
2022-09-01 23:28:00 -

Katıldığı youtube kanalında açıklamalarda bulunan Memleket Hareketi'nin Lideri Muharrem İnce, sözde gazeteci Merdan Yanardağ'ın tweetlerini hatırlatarak, CHP medyasını topa tuttu.

CHP'nin desteklediği TELE 1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a 'Mangır Merdan' diyen Memleket Hareketi'nin Lideri Muharrem İnce, Yanardağ'ın geçmişte attığı rezil tweetleri okudu.

İnce'nin açıklamaları şöyle:

Bu adamın tweetlerine bakın, 'Kürtlerin ayrılmasının ve bağımsız devlet kurmasının bence mahsuru yok önemli olan kurulacak devletin netiliği' mangır Merdan'ın tweetleri devam ediyorum.

"Öcalan bence bu konuda haklı"

'Dinci liberal ve ulusalcılar nedeniyle dürüst bir kemalist tartışması bile yapılmıyor. Öcalan bence bu konuda haklı.' diyor. Ben bu adama para verip oy alcam ha istemiyorum oy filan kardeşim.

Daha beteri var, 'Roket atmak üzereyken vurularak öldürülen saldırgan PKK'lı çıksa bile bu saldırıyı PKK'nın yaptığını söylemek en kolaycı açıklamadır.' Harbiden PKK'lı bu medyanın hali işte bu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

m.n.

Merdan Yanardağ 40 yıllık PKK'lıdır, çünkü Evrensel gazetesinin yıllarca yayın yönetmenliğini yapmıştır. Bunu bilmeyen yok. TELE1'den her gün sahte Atatürkçülük yaptığı bir de samimi keçi sakallı prof arkadaşı var. Onu herkes biliyor, ancak Muharrem İnce de PKK'ya karşı gibi durmuyor. Her ne olursa olsun, HDP'nin de içinde bulunduğu bloğa oy taşımaya çalışıyor, ara sıra da HDP'yi iyi muhalefet yaptığı için övüyor. Yani, tencerenin dibi her ikisi için de kara. Bu milletin PKK ile HDP'nin aynı olduğunu bilmediğini zannediyor. CHP'den ayrılan gerçek Atatürkçülerin neden Muharrem İnce'nin partisinde buluşmadığı da bu konuda ayrı bir açıdan fikir veriyor.

Keko

Yillarca o partinin icindeydin senin gibi bir suru o partide simdimi aklina dustu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23