• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muharrem İnce bunları duymasın! Mustafa Sarıgül öyle bir saydırdı ki…

Yeniakit Publisher
2023-04-07 15:16:00 -

TikTok partisi Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, HDP'nin de katıldığı yedili koalisyonun adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun doğru aday olduğunu söyleyerek, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi eleştirdi.

HDP'nin de katıldığı yedili koalisyonun cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tiktok'ta faaliyet yürüten Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ü dün partisinin gelen merkezinde ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Fox’ta İlker Karagöz’e konuk olan Sarıgül şu ifadeleri kullandı:

6’lı masayı bu duruma getiren Kılıçdaroğlu oldu. Kılıçdaroğlu’nun kişisel ihtiraslarının olmaması önemli. Geçmişte farklı düşüncelere mensup partiler bir araya geldi. Kılıçdaroğlu’nuın egosuz ve uzlaşmacı yönü bu noktaya taşıdı. Türkiye öyle bir noktaya geliyor ki kimin haklı haklı olduğu değil çözüm olarak bakmak lazım. Soğan artık lüks hale gelmiş. Kıymanın kilosu olmuş 300 lira. Zaman ayrışma zamanı değil. Zaman kucaklaşma zamanı. Hiç kimse artık armudun sapıdır üzümün çöpüdür deme lüksü yok. Erdoğan’dan memnunsan oyunu ona, değilsen Kılıçdaroğlu’na vereceksin.

İnce'yi eleştiren Sarıgül, “Tam değişim zamanı oyun bozmak doğru değil. İnsanda biraz ahde vefa olması lazım. Ben belediye başkanı adayı oldum. Kim yaptı Kılıçdaroğlu.” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali Türkoğıu

Sayın M.SARIGÜL,Sen bu ülkeyi seven,bölünmesini istemeyen bir siyasetci isen bugünkü ne olduğu belli olmayan ABD nin emrine giren PKK ya kucak açan CHP yi desteklemenin doğru değildir.

Yozqatli

Lan lan dönek dönecekdin niye ayrıldın kuyruğunu skıstıdın i ., Kılıçdaroğlu altına girdi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23