• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muharrem İnce boyun eğdi! Kemal ve FETö’nün dediği oldu

Yeniakit Publisher
2023-05-11 15:58:00 -
Muharrem İnce boyun eğdi! Kemal ve FETö’nün dediği oldu

Henüz adaylığını açıklamadan Muharrem İnce'ye baskı yapmaya başlayan CHP trolleri ve FETÖ'cüler, İnce'nin adaylığını açıklamasının ardından operasyonların dozunu artırdı. Sosyal medya operasyonlarına dayanamayan İnce, boyun eğerek adaylıktan çekildi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 3 gün kala, Muharrem İnce yaptığı basın toplantısında adaylıktan çekildiğini açıkladı. CHP'den ayrılıp parti kurduğu günden bu yana CHP'lilerin ve FETÖ'cülerin baskı altına aldığı Muharrem İnce, 14 Mayıs cumhurbaşkanlığına adaylığını koymasının ardından hakkında 45 gündür atılan iftiraları tek tek açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin ismini vermeden yaptığı bir açıklamada, 'Saray'dan para alıp parti kuruyorlar' ifadelerini kullanmıştı.

Bunun üzerine defalarca açıklama yapan İnce, "Biz şu an partide 3 kişiyiz. Buradan herkese sesleniyorum. Gelsinler hesaplarımızı incelesinler. Ben kimseden para almadım." ifadelerini kullanmıştı.

Seçim günü yaklaştıkça İnce'ye operasyonunun dozunu artıran FETÖ'cüler son olarak, montajlanmış müstehcen görüntülerini sosyal medyada paylaştı.

CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal için hazırlanan kaset 6 Mayıs 2010 gecesi bir video paylaşım sitesinde dolaşıma sokulmuş bu olayın ardından 10 Mayıs 2010'da istafa eden Baykal'ın yerine Kemal Kılıçdaroğlu partinin genel başkanı olmuştu.

FETÖ'cülerin hazırladığı kaset şantajı nedeniyle görevden ayrılan Deniz Baykal'ın yerine Kemal Kılıçdaroğlu geldi. Kılıçdaroğlu CHP'nin başına geldikten sonra, Atatürkçü ve ulusalcı isimleri partiden tasfiye ederek, CHP'yi, HDP çizgisine yaklaştırdı.

Bu seçimlerde de rakip olarak gördüğü Muharrem İnce'yi adaylıktan çekilmek için ikna edemeyen Kılıçdaroğlu, kaset tehdidiyle Muharrem İnce'yi adaylıktan çektirdi.

Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladığı günden bugüne, FETÖ'cü ve CHP'li trollerin operasyonlarına maruz kalıyor. Muharrem İnce ve çocukları için sahte dekontlar sosyal medyada dolaşıma sokuldu. Kılıçdaroğlu isim vermeden Muharrem İnce için "adaylık için "Saray'dan para aldı" açıklamasını yaptı. FETÖ'cü hesaplar İnce'nin bu paralarla villa aldığını ortaya attı.

CHP'liler ve FETÖ'cüler bu iftiralardan sonuç alamayınca Muharrem İnce'nin montajlanmış müstehcen bir kasedini dolaşıma soktu. 45 gündür hakkında atılan iftiralara isyan eden Muharrem İnce bugün yaptığı basın toplantısında adaylıktan çekildiğini açıkladı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Sayın Muharrem İnce, baskılara boğun eğip istifa etmiş iseniz, siyaseti bırakınız, istifa sebebiniz Millet ittifakına destek amacını güdüyorsanız size yazıklar olsun diyoruz çünkü ne kadar devlet düşmanı, Atatürk düşmanı, millet düşmanı, vatanı bölmek isteyen düşmanlar ve malum terörist gurupların hepsi millet ittifakına destek veriyor ve bunu da hiç çekinmeden kamu oyu ile de paylaşıyorlar, sizi halk olarak iyi bir Atatürkçü vatan sever olarak biliyoruz, halk olarak bizi yanıltmayınız.

osmanli

kemal diye birsey yok. sadece feto var.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23