• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muhalefetteki o partiden Kılıçdaroğlu'na olay tepki: Erdoğan'a "Delikanlı ol" diyor! Asıl kendisi biraz delikanlı olsun

Yeniakit Publisher
2023-01-18 11:33:00 -
Muhalefetteki o partiden Kılıçdaroğlu'na olay tepki: Erdoğan'a "Delikanlı ol" diyor! Asıl kendisi biraz delikanlı olsun

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masaya dahil etmek istediği Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) yayın organı Yeni Mesaj gazetesinde, ilginç bir yazı yayınlandı. Masadan ret yiyen Hüseyin Baş'ın has adamı Hacı Gaydan, Kemal Kılıçdaroğlu'na "İki kez ittifakta anlaştığın BTP'yi son anda neden yok saydın?" diye sordu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masaya dahil etmek istediği Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) yayın organı Yeni Mesaj gazetesinde, ilginç bir yazı yayınlandı. Masadan ret yiyen Hüseyin Baş'ın has adamı Hacı Gaydan, Kemal Kılıçdaroğlu'na "İki kez ittifakta anlaştığın BTP'yi son anda neden yok saydın?" diye sordu. "Delikanlı ol diyorsun ya Sayın Erdoğan'a. Sen de delikanlı ol ve bunların yanıtını ver!" ifadelerini kullanan Gaydan, bomba etkisi oluşturacak söz konusu yazısında özetle şunları kaydetti:

"(…) Biz partizan değiliz.

Her şeyi çok net ve tarafsız olarak resmediyoruz.

Bugünkü muhalefet, Cumhuriyet tarihinin en kötü muhalefetidir.

(...) Ve son sözüm şudur: CHP tabanı Atatürkçüdür. Cumhuriyet değerlerine bağlıdır.

Bu temiz ve sağlam tabanın en büyük kamburu, bugünkü Genel Başkan Sn. Kılıçdaroğlu'dur.

Eğer iktidar çok kötü ise, sen iyi olacaksın.

Helallikten sıkça bahseden Sn. Kılıçdaroğlu'na hatırlatırım. İki kez ittifakta anlaştığın BTP'yi son anda neden yok saydın?

Kimden veya kimlerden telefon aldın?

Neden çekindin?

6'lı Masa'nın en büyüğü olan sen, kimlerden çekiniyorsun ki, bir kere daha BTP'yi yok saydın?

"Delikanlı ol" diyorsun ya Sn. Erdoğan'a.

Sen de delikanlı ol ve bunların yanıtını ver!"

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdüsselam EFE

Allah ın adı ile Rahman Rahim. KÜRTLER KILIÇDAR OĞLUNA OY VERİR Mİ? Evet, bu çok önemli sorunun iki yanıtı var, Şayet HDP de diğer muhalifler gibi, Erdoğan gitsin de kim gelir gelsin şeklinde Propaganda yaparsa, birçok Kürt Maalesef, oy verir. Ancak, Kürtlere, Türkiye Tarihi boyunca CHP nin nasıl baktığı nasıl onları Tehcire zorladığı ve Asi mile etmeye uğraştığı iyi anlatılırsa ve Kendilerine, Yeni CHP lilerin de Eski CHP lilerin izinden gidecekleri iyi anlatılırsa ve Her Kürt, İnönü nün, Kürt Raporunu Adı gibi ezbere bilirse. Aklı başında olan hiç bir Kürt ten CHP ye oy çıkmaz. Sayın Kılıç dar oğlu Şimdiye kadar hiç bir zaman, 'Ben İnönü nün izinde değilim dememiştir' bu ne demektir, CHP politikasına, İnönü nün bıraktığı yerden başlayacağım demektir. Allah Teâlâ, Tüm Türkiye Müslümanlarına, Akıl ve İdrak ihsan etsin. Âmin bi hürmeti Taha ve Yasin. 18.01.2023 Abdüsselam EFE.

Müşteba Güneş

Delikanlı olmayan biriyle iki kere anlaştığını söyleyen müptezel, demek ki sende delikanlı değilmişsinki onlarla anlaşmışsın. Yıkım masasına dahil edilmediğin için sevinmen gerekiyorken sitem ediyorsun....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23