• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muhafazakar vakıfları hedef alan Murat Yetkin'e sahadan tokat gibi cevap

Yeniakit Publisher
2023-02-15 17:20:00 - 2023-02-15 17:21:11

Fox TV'de depremzedeler için tüm imkanlarıyla seferber olan muhafazakar vakıf ve dernekleri hedef alan Murat Yetkin'e deprem bölgesinden tokat gibi cevap geldi.

Fox TV'de yayınlanan bir programa konuk olan sözde gazeteci Murat Yetkin, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk gününden itibaren sahada olan muhafazakar vakıfları hedef aldı.

Depremzedelere yardım için seferber olan muhafazakar vakıflara dil uzatan Murat Yetkin, "Madenciler var gönüllü olarak gittiler. Bütün sivil toplum örgütleri var, öğrenci dernekleri var herkes var. Hafızlık kursunu bitirdiği zaman ordu gibi resmi geçit yapan entarili sarıklılar nerede peki? Bir işin ucundan tutamazlar mı?" şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Murat Yetkin'e deprem bölgesinden cevap veren Rıdvan Düzenli isimli genç bir hoca şunları söyledi:

"Hayırlı günler Kırıkhan Devlet Hastanesine şu anda 1000 kişilik yemek getirdik. Biz sahadayız. Bazı kişiler ekrandan istedikleri gibi konuşuyorlar ama sahada olduğumuz için ve burada telefonlar ve internet çekmediği için bizim bunlardan haberimiz yok. Sahada olmayanların bunlardan da haberi olamaz zaten. Sahada olsalardı bizleri görürlerdi zaten ilk günden beri."

"Biz böyle şeylere takılmayız bizim için sorun yok. Onlar için ayrı video çekme yeri bile düşünmedik. İşimizi yapıp koştururken arabada çekelim dedik" diyen genç hoca şu ifadeleri kullandı:

"Zor durumlarda enkaz altından birileri çıkarken, deprem olurken insanların bağırdığı sloganlar bu insanların aslında gönüllerinde ne olduğunu bizlere göstermiş oluyor. O sloganları da herkes biliyor. O yüzden dolayı bazı kuduranlar var ama yapacak bir şey yok."

Bölgede faaliyet gösteren STK'lar şöyle:


Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ferhat

İnanan insan sahada olur. Stüdyodan sağa sola iftira etmez. Demek ki stüdyo şövalyeleriyle cihat için reklam da yapmak gerek. Gözlerine sıkulmalı ki ağızları boş laf üretmesin. Gerçi bu seferde yapılanlara dudak büker bu tipler.

Ferhat

O kadar işin arasında bir de stüdyo şövalyelerine laf yetiştirmeye çalışılıyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23