• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müftü karısıyım dedi bar karısı çıktı

Yeniakit Publisher
2013-06-20 23:30:00 - 2013-06-20 19:15:50
Müftü karısıyım dedi bar karısı çıktı

28 Şubat sürecinde Sabah ve Star gazetelerinde provokasyon amaçlı haberleriyle tanınan Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in Twitter hesabından servis ettiği sözde müftü eşi, CHP’li meyhane işletmecisi çıktı. Başörtüsü ile Erdoğan’a hakaretler eden Gez

İSTİHBARAT SERVİSİ
28 Şubat’ın Sabah ve Star’daki provokatörlerinden Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in Twitter hesabından servis ettiği sözde müftü eşi CHP’li meyhane işletmecisi çıktı. Başörtüsü ile Başbakan Erdoğan’a hakaretler eden Gezi Parkı eylemcisi Gül Taşlı Cenal yakayı ele verdi. Görüntülerde “Eşim müftü” diyen kadının gerçekte Balıkesir’de bir bar işlettiği, eşinin CHP yöneticisi olduğu ve daha önce de Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yanında çalıştığı belirlendi..
GEZİ YALANLARI DEŞİFRE OLUYOR   
Gezi Parkı olayların provokatif figürleri tek tek yakayı ele vermeye devam ediyor. Yılmaz Özdil’in Twitter hesabından tüm Türkiye’ye servis edilen başörtülü kadın deşifre oldu. İkinci bir Fadime Şahin vakasının yaşandığı görüntülerdeki kadın başörtülü olduğunu namaz kıldığını söyleyip Erdoğan’a ağza alınmayacak küfürler ediyordu. A Haber’de yayınlanan ‘Deşifre’ programında gizemli kadının kimliği ortaya çıkarıldı. Tüm Türkiye’yi şok eden görüntülerde kadının CHP’li olduğu ve bir bar işlettiği belirlendi.
Erdoğan’a “eşim müftü, din senin tekelinde değil” diyerek seslenen provokatif kadının ismi Gül Taşlı Cenal. İstanbul Bilgi Üniversitesi Radyo Televizyon mezunu Cenal gerçek kimliği ile herkesi şok etti.
BAŞÖRTÜLÜ DEĞİL; BAR İŞLETMECİSİ  
Cenal bir dönem de Mustafa Sarıgül’ün basın danışmanlığı kadrosunda da çalışmış. Bayan Cenal gazeteciliği bırakarak, Balıkesir’in Burhaniye ilçesine taşınmış. Cenal burada tüm Türkiye’yi şaşırtacak bir işe başlamış. Cenal ilçede bar işletmeciliği yapmış.
EŞİ DE CHP’Lİ ÇIKTI
Sözde başörtülü olduğunu, namaz kıldığını söyleyen kadın 2010 yılında CHP Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal ile hayatını birleştirdi. Gezi provokasyonlarında en ön saflarda yer aldı. Halkı gösterilerde galeyana getirmek için sık sık sosyal medyada kışkırtıcı mesajlar yazdı. Provokatif görüntülerin sahibi Cenal, Gezi olayları sırasında meydanlarda yer aldı
Öte yandan, Gül Taşlı’nın dün savcılıkça ifadesinin alındığı, “Ben şaka yapmak istemiştim” dediği öğrenildi..

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23