• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müezzinoğlu: Hortumları kesilince kızdılar

Yeniakit Publisher
2014-02-01 13:51:51 - 2014-02-01 14:24:07
Müezzinoğlu: Hortumları kesilince kızdılar

Mehmet Müezzinoğlu, “Gezi olayları ve 17 Aralık operasyonuyla bu milletin iradesiyle oynamak istediniz. Derdiniz, milletin, iktidarın istikrarını, ekonomik istikrarı bozmak, hortumlamaya devam etmek” dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye’nin 2023 vizyonundan rahatsız olanların olduğunu belirterek, “Bundan Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere rahatsız olabilir ama ey CHP, MHP sen niye rahatsız oluyorsun?” dedi. AK Parti Sultanbeyli Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılan Müezzinoğlu, halkın milli irade hırsızlarını çok iyi tanıdığını dile getirerek, şunları kaydetti: “Sandıkta deviremedikleri Erdoğan’ı şiir okudu diye hapse yollayanlar, 27 Mayıs darbesinde Menderes’i idam edenler, bugün yeni yeni senaryolar üreterek AK Parti’ye yolsuzluğu yakıştırmak isteyenlerdir. Bu millet, bu milli idare hırsızlarını, ülkenin gelişmesini istemeyenleri iyi tanıyor. Onlara yeni bir ders vermeye hazır mısınız? İnşallah ders alabilirler. 60 yıldır bu dersi alamadılar çünkü bu milleti anlamıyorlar. Onlar göbeklerinden bir başka adrese bağlılar.” Müezzinoğlu “Gezi olaylarıyla, 17 Aralık operasyonuyla bu milletin iradesiyle oynamak istediniz. Derdiniz, milletin, iktidarın istikrarını, ekonomik istikrarı bozmak, hortumlamaya devam etmek. Kurt kuzuyu yemek istediği zaman, ona ‘suyu bulandırdın’ diyerek yiyor. Bunu zamanında Adnan Menderes’e, Necmettin Erbakan’a yaptılar ve şimdide Başbakan Erdoğan’a yapmak istiyorlar. Artık kuzuyu yiyemezsiniz. Dişleriniz kırılır”dedi.

Süleyman Seba’yı ziyaret etti

Müezzinoğlu Beşiktaş’ın eski başkanı Süleyman Seba’yı da tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Müezzinoğlu ayrıca, Balkanlar’da sosyal güvencesi olmayan veya Türkiye’de tedavi olmak isteyip imkanı bulunmayan soydaşların ücretsiz olarak tedavi edilebilmesi için hazırlanan düzenlemenin Meclis’ten geçtiğini belirtti.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23