• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MSB sıcak gelişmeyi duyurdu! Terör örgütü PKK'ya hava harekatı: Bir gece ansızın inlerinde vurduk!

Yeniakit Publisher
2023-10-01 22:47:00 -
MSB sıcak gelişmeyi duyurdu! Terör örgütü PKK'ya hava harekatı: Bir gece ansızın inlerinde vurduk!

Milli Savunma Bakanlığı(MSB),Irak'ın kuzeyindeki Metina, Hakurk, Kandil ve Gara bölgelerinde bulunan terörist hedeflerine hava harekatları icra edildiğini ve toplamda 20 hedefin imha edildiğini duyurdu.

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Teröristler, kendilerini bekleyen sondan kaçamayacak! Bir gece ansızın inlerinde vurduk, vurmaya devam edeceğiz. Tek bir terörist kalmayıncaya kadar da bu mücadele bitmeyecek!" ifadeleri kullanıldı.

Irak'ın kuzeyindeki Metina, Hakurk, Kandil ve Gara bölgelerindeki terörist hedeflerine yönelik düzenlenen hava harekatında içinde teröristlerin de bulunduğu 20 hedef imha edildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

40 yıldır ülkemiz teröristlerle mücadele ediyor, niçin bitmiyor?, dost görülen düşmanlarımızın teröristleri destekleme sayesinde, bizleri uğraştırıyorlar, bazı komşu devletlerin içinde bulunan güvenlik zafiyetlerini, onlarla anlaşmalı olarak mutlak bizim doldurmamız gerekir, aksi halde bizim dışımızdaki devletlerden alınacak yardımlarla bu mücadele asla netice vermez, çünkü onlar teröristleri destekliyorlar.

Alper

Hava harekatını kara harekatını bırakın o bölgeler direk Türkiyeye bağlanmadan huzur yok
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23