• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MSB sıcak gelişmeyi duyurdu! Sınırda yakalandılar

Yeniakit Publisher
2023-09-12 17:36:00 -
MSB sıcak gelişmeyi duyurdu! Sınırda yakalandılar

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 7 kişinin yakalandığını duyurdu.

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Terörle mücadelemiz, hudutlarımızda da sürüyor. Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 7 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 3’ünün FETÖ, 1’inin de DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi" ifadelerine yer verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YILMAZ DURMUŞ

Sınırlarımızda ve ötesinde karış karış terörist izi aranırken başta chpkk milletvekili Sezgin Tanrıkulu olmak üzere, bütün hdpkklı sözde milletvekilleri neden göz ardı ediliyor, hem TBMM çatısı altında kinlerini kusuyorlar dağdaki teröristlere cesaret ve destek veriyorlar, bunların bir an evvel hem TBMM den atılmaları ve haklarında gerekli cezai soruşturmalar başlatılarak hak ettikleri cezalara çarptırılmalıdır. Ayrıca chpkk yönetimi eften püften meseleler yüzünden derhal chpkk da kapının önüne koydular, peki Sezgin Tanrıkulu'nun ayrıcalığı ne ki onun kılına bile dokunulamıyor, çünkü bu sabık sözde milletvekili chpkk nın içindeki Hdpkk nın ileri geleni olması sebebiyle Hdpkk nın desteğini kayıp etmemek için herhangi bir işlem yapamıyorlar, 100 yıllık bir partiye yakışmıyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23