• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
7
Mourinho’dan çarpıcı açıklama: "Eşyalarımı toplar giderim"

2024-09-10 22:09:54
Mourinho’dan çarpıcı açıklama: “Eşyalarımı toplar giderim”

Jose Mourinho, Fenerbahçe ve Türk futbolu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Jose Mourinho, Türk futbolunun baskılı atmosferini sevdiğini ve Fenerbahçe'nin transfer dönemini başarıyla kapattığını belirtti. Mourinho, Türk futboluna dair görüşlerini paylaştı.

#1
Foto - Mourinho’dan çarpıcı açıklama: "Eşyalarımı toplar giderim"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, sarı lacivertli kulübü tercih etmesi ve Türkiye'deki futbol iklimine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

#2
Foto - Mourinho’dan çarpıcı açıklama: "Eşyalarımı toplar giderim"

Bir televizyon programına özel bir röportaj veren Portekizli teknik adam, Türk futbolu hakkında her duyduğuna inanmadığını söylerken, "şampiyonluk adayı olan takımlardan birinin teknik direktörünün bazı hakemlerin çok yakın arkadaşı olduğuna inanmam. Çünkü buna inanırsam zaten eşyalarımı toplar giderim. Çünkü bu futbol değil." ifadelerini kullandı.

#3
Foto - Mourinho’dan çarpıcı açıklama: "Eşyalarımı toplar giderim"

Takımın transfer politikasından memnun olduğunu sözlerine ekleyen Mourinho, Türk takımlarının Avrupa elemelerinde başarısız olmasının transfer penceresinin geç kapanmasıyla ilgisi olabileceğini söyledi. Mourinho, sarı lacivertliler için transfer döneminin sona erdiğini de belirtti.

#4
Foto - Mourinho’dan çarpıcı açıklama: "Eşyalarımı toplar giderim"

"DUYDUKLARIMA İNSANSAM KAÇARDIM" "Çok fazla şey duydum. Eğer duyduğum her şeye inansam eşyalarımı toplayıp kaçardım. Dinlediğim her şeye inanmam. Ben daha çok kendim öğrenmeyi tercih ediyorum. Türk teknik direktörler buradaki kültürü daha iyi anlıyorlar. Ülkeyi daha iyi tanıyorlar, daha iyi anlıyorlar. Bu yüzden ben de Türkiye Ligi'nin özelliklerini öğrenebildiğim kadar öğrenmek için uğraşıyorum. Bütün odak noktam bu. Mesela ben şampiyonluk adayı olan takımlardan birinin teknik direktörünün bazı hakemlerin çok yakın arkadaşı olduğuna inanmam. Çünkü buna inanırsam zaten eşyalarımı toplar giderim. Çünkü bu futbol değil."

#5
Foto - Mourinho’dan çarpıcı açıklama: "Eşyalarımı toplar giderim"

"Muhtemelen kültürel anlamda adapta olmak Türk teknik direktörler için daha kolay. Onların zaten doğal habitatı burası. Ben Portekiz'den 20 yıl önce ayrıldım ve dört farklı ülkede çalıştım. Her zaman çabuk öğrenme, çabuk adapte olma, kupalar kazanabilme becerim oldu. Burada da deneyeceğim şey bu."

#6
Foto - Mourinho’dan çarpıcı açıklama: "Eşyalarımı toplar giderim"

"BİZİM İÇİN TRANSFER BİTTİ" "Fenerbahçe transferde çok doğru işler yaptı. Bir şey var; belki ben yanılıyorum ama hissiyatım bu. Türk kulüplerinin Avrupa turnuvaları için oynadıkları ön eleme ve play-off maçlarında zorluk yaşamasının, transfer döneminin daha geç kapanması ile bir bağlantısı var. Bence bir anlamda avantaj sağlayabilecek bir durum. Çoğu ülkede transfer kapandığı zaman alamayacakları oyuncları alma fırsatı yakalıyor ama bir yandan da zorluk yaşatıyor. Mesela biz Lugano ve Lille ile oynarken, Avrupa Şampiyonası nedeniyle antrenmanda yer almayan oyuncularımız hariç onun dışında bizim için transfer sezonu bitmemişti. Bu asla eleştiri değil, gerçeklik bu. Şimdi transfer döneminin sonuna geldik. Bizim için transferin kapandığını belirtmek isterim. Bugün kapanabilir ve bence kulüp iyi iş çıkarttı."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YILMAZ DURMUŞ

Hem Türkiye'de hemde bütün dünyada hekes biliyor ki güçlü olan takımlar sahada elde edemeyeceğini çeşitli masa oyunları ile elde ediyorlar. Yalandan üç maymunu oynamanın manası yok

Aga

Gelirken her an gidecek gibi yanında çanta falan zaten getirmedi. Vır ceketi vardı onu da bırakıp gider zaten Fare
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23