• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MİT hainlerin inlerini başlarına yıkıyor!

Yeniakit Publisher
2023-12-26 23:54:00 - 2023-12-27 00:22:11

PKK terör örgütünün Irak/Hakurk ve Metina’da güvenlik güçlerine yönelik alçak eylemlerinin ardından MİT, Suriye’de bulunan PKK hedeflerini yok etti.

MİT, öncelikli olarak PKK’nın hareket kabiliyetini ve alt yapısını hedef aldı. PKK’nın kıyafetinden silahına, patlayıcısından günlük yaşam malzemesine kadar kullandığı tüm ürünleri Suriye’deki tesislerinde ürettiği tespit edildi.

MİT saha ajanlarını harekete geçirdi!

PKK’nın askeri, ekonomik ve lojistik tesislerinin Suriye’de Kamışlı, Amude ve Ayn Al Arab bölgelerinde sivil görünümlü olarak faaliyet yürüttüğünü belirlendi. Tüm tesislere ait konum bilgileri merkeze aktarıldı. Örgüte yönelik strateji belirlendi, hazırlıklar tamamlandı ve operasyon için düğmeye basıldı. Örgüte ait hedeflenen tüm alt yapı tesisleri nokta atışı ile imha edildi, 50’ye yakın hedef vuruldu.

Operasyonlarda sivillerin korunması gözetlendi!

Operasyonda öncelikle sivil hassasiyetine dikkat edildi. Halkın zarar görmemesine azami hassasiyet gösterildi.

Güvenlik kaynakları; MİT’in icra ettiği operasyonlar esnasında, sivil şahısların ve sivil yerleşim binalarının zarar görmemesi konusuna azami önem verdiğini aktardı. 

MİT’in, 12 şehidin kanının yerde kalmaması için, Suriye ve Irak sahalarında operasyonlarına etkin şekilde devam edeceği öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah biri

Rabbim hiç zorlukla karşılaştırmasın. Hedefiniz sapmasın burnunuz kanamasın. Yurt dışı düşman belli. İcımizdeki fetocıa ve lions rotary kulubu üyelerini gizlenenleride o iha daki bombaya baglayin yollayin yok edin neslini kurutun.Aslan yigidler rabbim sancak ezan gelecek nesle guvenlikli ülke bırakmak niyetli olanları YA HAFIZ YA MUMİN YA MÜMİT C.C ismi ßerifleri ile yardım eden melekleri Rabbim yanlarından omuzlarından ayırma, ihanet icinde olan takiyeci olanlarada azap meleklerini bogazlarından yakalarından indirme amin. Ecmain.

Nuh yusuf Nuhhan

Bu terör sevici milletvekillerine hala emekli vekil aylıgı verip besliyorsunuz ya yetki verdigimiz vekiller reisler. Bunları devletin sırtından indirin gerrkirse tüm emekli vekil aylıklarıni iptal edin. Herkes işiyle emekli olsun. Son 3 dönem vekillihimi verdigim herkes veballidir ben ahirette pkk sevicilerden davacı oldugum kadar asıl benim vekil verdigimdende davacı olacam herkesden şahıs dayı amca akraba ayiramam anlayana vallahi davaciyım
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23