• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Misvak Dergisi'nden iftiracıya kapak gibi karikatür! "İftiracı Timur Soykan tutuklanmalı"

Yeniakit Publisher
2022-12-09 10:34:00 - 2022-12-09 10:52:21
Misvak Dergisi'nden iftiracıya kapak gibi karikatür! "İftiracı Timur Soykan tutuklanmalı"

İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’na ‘çocuk istismarı’ iftirası atan, İslam’a ve Müslümanlara karşı iflah olmaz bir düşmanlık ve kin besleyen Timur Soykan’a Misvak dergisinden kapak gibi karikatür cevabı geldi. Dergi, İslam'a saldıran iftiracı Timur Soykan'ın tutuklanmasını istedi.

İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızını 6 yaşında imam nikahı ile 'evlendirdiği' iftirası atan sözde gazeteci Timur Soykan’a Misvak dergisinden anlamlı cevap geldi.

Sosyal medya Twitter hesabından paylaşım yapan Misvak Dergisi, “Fadime Şahin infialini tekrarlamak isteyerek İslam’a saldıran Timur Soykan ve zihniyeti tutuklansın!” sözleri ile karikatürü paylaştı.

İşte Misvak Dergisi’nin o karikatürü;

 

28 Şubat’ta da aynı senaryo oynanmıştı

İslam’a ve Müslümanlara karşı iflah olmaz bir düşmanlık ve kin besleyen; her seferinde milli ve manevi değerlerimiz üzerinden siyasi mühendislik faaliyetleri yürüten seküler yobazlar ile tetikçi medyasının 28 Şubat’taki “Fadime Şahin-Ali Kankancı” tezgâhının güncellenmiş versiyonu olan “6 yaşındaki çocuk gelin” yalanı ellerinde patladı.

Timur Soykan’ın iftirasını ağabeyi bozdu

“6 yaşında evlendirildiği” iddia edilen İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı Hatice Kübra Gümüşel’in ağabeyi, paylaşılan videoda karanlık kumpası şu sözlerle ifşa etti: “Böyle bir şeyin olma ihtimali de yok. 6 yaşında bir kız nasıl evlendirilebilir ki? Halk TV’de dakikalarca üzerinde konuşulan fotoğraflar, aklı yerinde olanların delil saymayacağı şeylerdir. Biz hepimiz hafızız. Maalesef iki yıl önce aramızdan ayrılan, bizi hüzne boğan kardeşimiz de hafızdır. Bahse konu olan kardeşimizin, özellikle ‘ben gelinlik giyeceğim’ diye ricada bulunduğuna şahidim. Ben de vardım. Ümraniye’de gittik, diktirdik. Sonra giyindi, program oldu. Annemin tanıdığı bir fotoğrafçı arkadaşı vardı. Çiçeklerin önündeki gelinlikli fotoğrafını o zaman çektirdik.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Süleyman

Seçim yaklaşıyor, bunlar her türlü yalan haber yapar hatta kendi namuslarını bile namussuz diye pazarlarlar.....

hatırla

yakında timur soykan adlı kişi milletvekili adayı ve vekil olursa şaşırmayın zehiri zerk ettiğini düşünüyorlar "Ve yemkürüne ve yemkürüllah vallahi hayrul makirin"
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23