• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mine G. Kırıkkanat deprem üzerinden İslam'ı ve imamları hedef aldı

Yeniakit Publisher
2023-02-08 05:46:00 - 2023-02-08 05:55:46
Mine G. Kırıkkanat deprem üzerinden İslam'ı ve imamları hedef aldı

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, Kahramanmaraş merkezli 7.7'lik deprem üzerinden İslam'ı ve imamları hedef aldı. "Papazlar afetlerde ön safta çalışır." diyen Kırıkkanat, sahada görev yapan binlerce Diyanet personelini görmezden gelerek "İmamlar ne yapıyor? Kaç insanı kurtarıp doyurdular? Hani İslami dayanışma?" ifadelerini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 kenti etkileyen 7.7'lik depremin ardından afet bölgesinde, 52 il müftüsü ve 2 bin 500 Diyanet personelinin görevlendirildiği bildirildi.

Diyanet personeli sahada var gücüyle çalışırken, Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat onları hedef aldı.

İSLAM'I VE İMAMLARI HEDEF ALDI

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İslam'a dil uzatan Kırıkkanat, 'Papazlar da halkı uyuşturmak, haksızlığın ve yoksulluğun kader olduğuna inandırmak için vardırlar. Ama afetlerde en ön safta yer alır, çalışırlar. Kiliseler insanları doyurur, barındırır, teselli eder. İmamlar ne yapıyor? Kaç insanı kurtarıp doyurdular? Hani İslami dayanışma?' ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gürcüoğlu

Bu mine hanim!!! Dinin her türlüsüne ama en çok Islam a karşıdir..onun için bir imam, bir müezzin yıkıntıya girip 5 kişiyi kurtarsa dile getirmez.. Allah alimdir, bilmese de mine Hakki görmeyen zalimdir, kanadıkirik mine!!!

Halil İbrahim

Bir imam diyanet görevlisi olarak bu yazıyı gördüm inanın kendi adıma değil bu hanımefendi adına çok üzüldüm çünkü bu kadar kin bu kadar nefret yükü küçücük bir kalbe çok ağır gelir diye düşündüm ve hatta قُلْ مُوتُواْ بِغَيْظِكُمْ( kendi kininizde boğulun) ayeti kerime mucibince nasıl bu kadar ağır yükü taşıdığını ben farkettim fakat kendisi beli iki büklüm ne yazık farkında değil. Gezeteci hanımefendi belki biz senin gibi Notre Dame de Sion Fransız Lisesi mezunu değiliz biz İmam Hatip lisesi ve ilahiyat okuduk kuran kursunda hafızlık yaptık belki Fransızca öğrenmedik fakat vatan sevdasını bayrak sevdası insan sevdasını canımızdan aziz bildik üstün bildik böyle yaşadık böyle öleceğiz.Bizler din görevlileri kendimiz çocuklarımız yakınlarımız il ve ilçemizde bize tevdi edilen her türlü görevi gönüllük esasına dayalı yerine getiriyoruz kimimiz 3000 civarı din görevlimiz şuan 10 ilde depremzedelerin yanındayız hatta paylaştığımız küçük çocuklardan birini televizyonlar gösterdi ya onu enkazdan çıkaran bir imamdı ekip olarakta çıkarmaya da devam ediyoruz çünkü biz biliyoruz ki bir canı kurtarmak bütün canları kurtarmak gibidir deprem bölgesi dışındaki görevlilerimizde görev yerlerinde hazır bekliyorlar Hanımefendi size sadece üzülüyorum kalbinizi çok yoruyorsunuz bu kin bu nefret bu sevgisizlik korkarım sizi mahfedecek , tavsiyem odur ki sevmeyi şefkati merhameti kardeşliği insana değer vermeyi alışın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23