• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Milli Savunma Bakanı Güler'den 'terörle mücadele' mesajı: Bunu herkesin bilmesini istiyoruz

Yeniakit Publisher
2023-10-04 20:19:00 -
Milli Savunma Bakanı Güler'den 'terörle mücadele' mesajı: Bunu herkesin bilmesini istiyoruz

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Suriye ve Irak'ta PKK/KCK, PYD/YPG'nin tüm tesis ve faaliyetlerinin meşru hedefler olduğunu belirterek, bunu herkesin böyle bilmesi gerektiğini söyledi.

Güler, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, terör saldırısını akamete uğratan kahraman polislere şifa diledi, İçişleri Bakanlığı camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Teröristler tarafından katledilen veteriner sağlık teknikeri Mikail Bozlağan'a da Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileklerini ileten Güler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, terör karşısındaki tutumunun ilk günden beri değişmeden aynı esaslarla devam ettiğini vurguladı. Bakan Güler, şunları söyledi:

"İlgili birimlerimizin yaptığı çalışmalar sonucunda, 2 teröristin PKK/KCK, PYD/YPG üyesi oldukları ve Suriye'den gelerek bu eylemi yaptıkları tespit edildi. Öncelikle Suriye ve Irak'ta PKK/KCK, PYD/YPG'nin tüm tesis ve faaliyetlerinin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da meşru hedefimiz olacağının herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Eli kanlı teröristler, bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar, artan bir şiddetle, azim ve kararlılıkla terörle mücadelemiz devam edecektir."

Hulusi Akar ve Yaşar Güler'den CHP'ye sert tepki!" target="_blank">
Hulusi Akar ve Yaşar Güler'den CHP'ye sert tepki!
Hulusi Akar ve Yaşar Güler'den CHP'ye sert tepki!

Siyaset

Hulusi Akar ve Yaşar Güler'den CHP'ye sert tepki!

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasel

En doğru kararlar kararlılıkla alınmaya çalışılıyor.ABD,Suriyede,gözümüzün içine bakarak terörist yetiştiriyor;alenen silah veriyor.Biz seyredeceğiz öyle mi?Artık bu zaafiyet hatta ahmaklık olmamalı.ABD ile Suriyede,savaşsa savaş.Bu rezilliğe daha fazla ülkemiz katlanamaz.Gerekenler söylensin.Uygun zamanda silinip süpürülsün.Asla daha fazla palazlanmalarına izin verilmemeli.

Vatan

Temizlik önce meclis de olmalı terörist seviciler destekçileri şehidimizin bacısına küfür eden siyasetçi kılıklı küfürbaz vekil bunların yüce meclis de olup bu aziz milletin vergileriyle maaş almaları terörden çok çekmiş bu millet ve şanlı Türk ordusuna zuldür.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23