• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Milli Gazete'ye uyarı: Duracağın yer orası değil

Yeniakit Publisher
2023-02-01 13:28:00 - 2023-02-01 13:35:06

Milli Gazete'ye çağrı yapan Ali İhsan Karahasanoğlu, Cumhuriyet'in yalan haberini hatırlatarak, "Senin yerin CHP'nin yanı değil, AK Parti'nin yanı" dedi.

CHP'nin gazetesi Cumhuriyet paçavrası, altılı masanın ortak seçim beyannamesinde, İstanbul Sözleşmesi'ne geri dönüleceği maddesinin olduğunu ileri sürdü.

Saadet Partisi'nin gazetesi Milli Gazete ise, ortak mutabakat metninde İstanbul Sözleşmesi'ne dönüşün olmadığını belirtti.

Partilerin yayınladığı metinde, gerçekten de İstanbul Sözleşmesi'ne dönüş bulunmuyor. Algı oyununa kalkışan Cumhuriyet, muhalif seçmen üzerinde beklenti oluşturarak altılı masayı yönlendirmeye kalkıyor!..

Akit TV'de Murat Alan'ın sunumu ve Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili'nde, Milli Gazete'ye çağrı yapıldı.

Değerlendirmelerde bulunan Ali Karahasanoğlu şunları söyledi:

Şuan itibariyle Sözcü'nün, BirGün'ün, Cumhuriyet'in yönlendirdiği şekliyle CHP yoluna devam ediyor. Milli Gazete'nin dediği gibi, İstanbul Sözleşmesi mutabakat metninde gerçekten yok. Cumhuriyet'in yazdığı yalan. Ama ben de şunu söylüyorum;

"Cumhuriyet'in yazdığı ifade yalan ama Milli Gazete okurları şuna baksınlar, bunlar halen bu yalanlara devam ettiklerine göre, böyle sahtekarca tuzaklar, tilkilikler yapmaya devam ettiğine göre, bunların yanında durmamak gerekir. Bunların gölgesinde uyumamak gerekir.

Milli Gazete'nin duracağı yer, 'İstanbul Sözleşmesi'ne döneceğiz' diyen CHP'nin yanı değil, tam aksine o sözleşmeden çıkan AK Parti'nin yanı olması gerekir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat

İstanbul Sözleşmesi yılın gibi kabuk değiştirip Toplumsal Cinsiyet Eşitliği adı altında girmiştir. Ne demek Toplumsal Cinsiyet? Herkes kadın erkek eşitliği olarak algılıyor öyle değil. Burada kastedilen Cinsiyet Değiştirenler başta olmak üzere, erkelerin kadın, kadınlarında erkek olarak yetiştirilmesidir. Örnek verirsek Kadın -Erkek Ortak Tuvalet kullanımı, erkekeklerin etek giymesi, kadınların erkek gibi konuşması, giyinmesi, saçlarını kesmesi, erkeklerin dudağına ruj sürmesi...vs saymakla bitmez, bu şekilde yetiştirilmeleri, eğitilmeleri, böyle olması gerektiği yönünde telkin ve tavsiyelerde bulunma, teşvik etme..vs. dir. Bu konuda İnternette araştırma yapabilirsiniz.

ramses

boş yapma ya  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23