• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öyle bir şey söyledi ki sosyal medya ayağa kalktı. “Keşke Şeriatı övecek…”

Yeniakit Publisher
2023-07-12 09:50:00 - 2023-07-12 09:57:16

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in 'Şeriat öven kitap mı yazdınız?' sorusuna cevabı sosyal medyada gündem oldu. Tekin sunucunun sorusuna 'Keşke şeriatı övecek kadar bilgim olsaydı' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in 'Şeriat öven kitap mı yazdınız?' sorusuna cevabı sosyal medyada gündem oldu. Tekin sunucunun sorusuna 'Keşke şeriatı övecek kadar bilgim olsaydı' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, A Haber'de yayınlanan Melih Altınok'la Sebep Sonuç programına konuk oldu.

Programın sunucusu Altınok, 'Göreve geldiğiniz günde size iki eleştiri yapıldı. Bir tanesi 'Şeriatın kitabını yazmış' söylemiydi' dedi. Tekin'in 'Şeriat, Meşruiyet ve Meşrutiyet' kitabını gösteren Altınok, Tekin'e 'Bu kitapta şeriatı mı övüyorsunuz' sorusunu yöneltti.

 

Tekin, Altınok’un sorusuna 'Keşke şeriatı övecek kadar bilgim olsa veya şeriatla ilgili böyle bir kitap yazabilecek bir bilgim olsa' diyerek cevap verdi. Bu cevap laik ve seküler kesimi memnun etmedi. Onlarca sol tandanslı haber sitesine manşet olurken sosyal medyanın da 1 numaralı konusu oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Eyledim iki kelam KIZMAYIN

Kardeşim ŞERİAT, şerri, pisliği, kötülüğü at, demektir. Yani şeriat şerri at yok et demektir. Yani İslam dışı olan kötü ve şer olan ne varsa onu bırak demektir. Şerri attın mı geriye İslâm kalır. Yani Şeriat demek İslâm demektir. Niye korkuyorsunuz??? İslâm adam yemez korkmayın. Bilakis adama değer katar. Ama siz değersizleştirilmişsiniz. Ve o değersizlik duygusuna alıştırılmışsınız. Onun için de İslâm size ters geliyor. Kurbağa yanlışlıkla başını bataklıktan çıkarmış ve bol oksijenli temiz havayı görünce bir de hiddetle tekrar bataklığa geri dalmış. Bataklığın pisliğine alışmış bir kere. Onun için değer,hayat, yaşam, yaşam kaynağı bataklığın pis, kokuşmuş, çamurlu suyu. Dericinin biri mis dükkanının önünden geçerken bayılmış. Ayıltamamışlar. Bir parça deri getirip burnuna tutmuşlar ve o şekilde kendine gelmiş.Anladınız. Kalın sağlıcakla.

Gültekin

Sayın Milli Eğitim Bakanından, 2023/2024 yeni eğitim öğretim okullarında, bütün öğretmenlerimizin, öğrencilerimiz karşısında kabak gibi ders anlatmalarına izin verilmemesi ve mutlak erkek olsun, kadın olsun eskiden olduğu gibi mutlak önlük kullanılsın, okullarda öğretmenler ve öğrencilerimiz kıyafet terörü estirmesinler, aksi halde çok çirkin görüntülerle gençliğimize kötü örnekler oluşuyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23