• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Millet Yazıcıoğlu’na sahip çıkıyor

Yeniakit Publisher
2013-03-27 21:51:00 - 2013-03-27 21:51:55
Millet Yazıcıoğlu’na sahip çıkıyor

4 yıl önce Kahramanmaraş yakınlarında geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Üsküdar’da düzenlenen bir program ile anıldı.

İSTİHBARAT SERVİSİ -  Üsküdar Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve merhum Yazıcıoğlu’nun sevenleri katıldı.
“ÜŞÜYORUM” ŞİİRİ DUYGULANDIRDI
Muhsin Yazıcıoğlu’nun resimlerinin de sergilendiği anma programında, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Yazıcıoğlu’nun 55 yıllık hayat hikâyesini anlatan belgesel gösterimi gerçekleştirildi. Belgesel esnasında Muhsin Yazıcıoğlu’nun sesinden 28 yıl önce Mamak Cezaevi’nde yazdığı, “Üşüyorum” şiirinin okunması ise salonda duygusal anlar yaşattı. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’nın yaptığı konuşmanın ardından gazeteci yazar Sibel Erarslan’ın moderatörlüğünde Işık Ahmet, Mehmet Niyazi Özdemir ve Ahmet Türk’ten oluşan konuşmacılar Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatından kesitler sundu.
DESTİCİ: BÜTÜN MİLLETİMİZ
YAZICIOĞLU’NA SAHİP ÇIKIYOR
Programda bir konuşma yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Biz 25 Mart - 31 Mart yani helikopterin düştüğü ve defnolduğu tarihi her yıl Muhsin Yazıcıoğlu ve Şehitlerimizi Anma Haftası olarak değerlendiriyoruz. Bu hafta kapsamında Anadolu’nun her tarafında programlar düzenleniyor. İşin sevindirici olan tarafı bütün milletimizin maddi ve manevi değerlere sahip partili partisiz bütün arkadaşlarımızın rahmetli genel başkanımıza sahip çıkmasıdır. Üsküdar Belediyesi örneğinde olduğu gibi bütün Türkiye başkanımıza sahip çıkıyor. Bundan dolayı da onun emanetini sürdüren birisi olarak çok mutluyum. Bahtiyarım bir kere daha teşekkür ederim” dedi.
KARA: SİYASİ MÜLÂHAZALARIN
ÜZERİNDE BİR İSİMDİ
Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise yaptığı konuşmada, Muhsin Yazıcıoğlu’nun siyasi mülâhazanın üstünde tutan bir anlayışla ülkemize ve milletimize büyük hizmetleri olan nadir devlet adamlarından biri olduğunu ifade etti. Kara, Yazıcıoğlu’nun 40 yıllık sivil toplum ve siyasi hayatı boyunca, Türk-İslam medeniyetinin yeniden ihyası, inşası ve âleme adil bir nizam getirmek için çalıştığını dile getirdi.
 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23