• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Millet ucuza yemesin diye patlıcanları çöpe döktü

Yeniakit Publisher
2024-05-16 11:34:00 -

Antalyalı çiftçiler para etmediği gerekçesiyle bir kamyon dolusu patlıcanı çöpe atarken komisyoncuların halde patlıcana 2-3 TL fiyat teklif ettiğini ileri sürdü. Ama piyasaya sürülmeyen bu patlıcanlar fiyatların artmasına neden olacak.

Antalya'da bir patlıcan üreticisi komisyonculara isyan etti.

Topladığı bir kamyon dolusu patlıcanı komisyoncuların 2-3 TL fiyat teklif etmesi üzerine çöpe döken çiftçi, görüntüleri yerel medyaya gönderdi.

"Hayvanlar yesin insanlar yemesin"

Görüntülerde çiftçinin, "Para mı ediyor. Mal kırmızıymış. Hayvanlar yesin insanlar yemesin." sözleri dikkat çekti.

"Malı halde 3 TL'ye istiyorlar"

Sesinin duyurulmasını isteyen çiftçi, Antalya Hakkında hesabına gönderdiği görüntülere bir de şu notu ekledi:

Admin, çiftçi zor durumda ağlıyor mal satılmıyor, paylaşırsanız sevinirim. Beğenmiyorlar almamak için sırf 2 TL'ye 3 TL'ye düşsün diye pazarda çöp patlıcan 20 TL'ye şu malı ama halde alan yok 3 TL'ye istiyorlar. Şu anda bizde çöpe döküyoruz hayvanlar yesin diye. Paylaşırsanız üst düzeyde yöneticiler görüp bu işe el atmaları lazım. Bir destek olun sesimizi duyurun.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abudllah

Sebze haline müdahele etmeyen hükümet ya yatersizdir ya da işbirliği içindedir, başka açıklaması yok.

Davut

bu çöpe yiyecek dökenlere çok ağır cezalar verilsin.. bu ahlaksızlar yüzünden ne üretici para kazanabiliyor, nede tüketici ucuz yiyecek bulabiliyor.. bu işin hükümet tarafaından düzeltilmesi ve bu ahlaksızların çok ağır cezalandırılması lazım.. marketlerin, hallerin vs çöpe gıda atması çok ağır cezalandırılmalıdır.. bunlar vatan hainliğinden yargılanmalıdır.. halk düşmanı bunlar.. enflasyon bunların yüzünden azdıkça azıyor.. siyonist katillerden daha beter vatan haini bu mahluklar... hükümet uyumasın..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23