• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Millet kaç kez dersinizi verdi! Hangi ferasetten bahsediyorsun Müsavat efendi?

Yeniakit Publisher
2024-09-05 15:33:00 - 2024-09-05 15:58:07
Millet kaç kez dersinizi verdi! Hangi ferasetten bahsediyorsun Müsavat efendi?

İBB Başkan adayı olduğundan bu yana 30 yılda 17 seçim kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a aklınca erken seçim çağrısı yapan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Recep Tayyip Erdoğan bir seçim mağlubiyeti yaşayarak gitmeli. Bu milletin asaleti, zaten öyle bir ferasetin bu sandığa yansıması gerekiyor" dedi.

CHP'nin arka bahçesi Halk TV canlı yayınında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a erken seçim çağrısında bulundu. Kendini komik duruma düşüren Dervişoğlu, Erdoğan'a seçim mağlubiyeti yaşatmak istediğini söyledi.

Dervişoğlu, “Anayasamıza göre Cumhurbaşkanı 2 defa seçiliyor, Tayyip bey 3. defa seçildi. Eğer erken seçim Meclis kararı ile alınırsa Tayyip bey aday olabiliyor. Başımızın üstüne, aday olmasıyla alakalı bir şey değil bu. Tayyip Erdoğan bir takım anayasal hakları avantaja dönüştürmek üzere Türkiye’de bazı kurullardan yararlanıyor olabilir. YSK, 3. defa olmasına rağmen Tayyip beyin adalığına müsamaha gösterdi. Aslında bana sorsanız bu seçimde de olamaz. Recep Tayyip Erdoğan bir seçim mağlubiyeti yaşayarak gitmeli. Bu milletin asaleti, zaten öyle bir ferasetin bu sandığa yansıması gerekiyor. Bu millet onu yapar” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bozok

Sen yüzde kaç oy alacağını zannediyors

Niğdeli

Sen cumhurbaşkanına aleyhte oldukça bizde seni daha fazla sevmeyeceğiz musavvat. Siz ancak sol zihniyetin elemanı olabilirsiniz. Sol zihniyet tarafından kullanılmayada gönüllüsünüz. Ama illaki sonunuz hüsran.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23