• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Microsoft Talko'yu satın aldı!

Yeniakit Publisher
2015-12-23 21:34:00 -
Microsoft Talko'yu satın aldı!

Microsoft, Ray Ozzie tarafından kurulan mesajlaşma uygulaması Talko'yu satın aldı.

Yeniden yapılanma süreci ile birlikte elindeki uygulamaları geliştirmeye yönelik satın alma işlemleri gerçekleştiren Microsoft, bu zincire bir yenisini daha ekledi. Şirket, eski çalışanı Ray Ozzie tarafından kurulan mesajlaşma uygulaması Talko'yu satın aldı. Satın alma işlemin maddi boyutu hakkında bilgi verilmezken, uygulamanın kısa bir süre sonra Skype ve Skype Business uygulamalarına entegre edilmesi bekleniyor.

Uygulamadan biraz söz etmek gerekirse, Talko kullanıcılarına sesli, yazılı ve fotoğraf içerikleri ile iletişim imkanı sağlıyor. İş yerlerineki iletişim süreçlerini kolaylaştırması ile dikkat çeken Talko, kullanıldığı iş yerlerinde günlük işlerin çok daha net, esnek ve akıcı bir şekilde düzenlenmesine olanak tanıyor.

Microsoft'un resmi blog sitesi üzerinden duyurulan satın alma işlemi ile birlikte Talko, Skype ve Skype Business'a entegre bir şekilde çalışacak. Önümüzdeki Mart ayında tamamen kapanacağını açıklayan Talko, bütün çalışanları ile birlikte Microsoft’a geçiş yapacak. Kullanıcılarından bu tarihe kadar sahip oldukları tüm içerikleri uygulama dışına almalarını isteyen Talko, Mart ayından itibaren Skype’a entegre bir şekilde çalışacak.(BTnet)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23