• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP'den ihraç edilen vekil Ali Babacan ile ilgili kararını duyurdu

Yeniakit Publisher
2020-03-09 14:22:00 -
MHP'den ihraç edilen vekil Ali Babacan ile ilgili kararını duyurdu

MHP'den ihraç edilen Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan'dan teklif aldığını ve bu teklifi kabul etmediğini söyledi.

MHP'den ihraç edilen Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, yeni partide yer alamacağını söyledi.

Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, "26 yıllık bürokrasi ve 5 yıllık siyasi hayatımda hep devletimizin ve milletimizin refahı için çalıştım. Bedeli ne olursa olsun ilkelerimden taviz vermedim. Milletimizin de bu tutumumu taktir ettiğini memnuniyetle müşahede ettim. Bir süredir medyada Sayın Ali Babacan ve arkadaşlarının kuracağı siyasi partide yer alacağıma dair haberler çıkmaktadır. Sayın Babacan’dan, partinin kurucuları arasında yer alma teklifi aldım. Bu konuda kendilerine teşekkür ederim" dedi.

"Kabul etmeyeceğini bildirdim"

Teklifi kabul etmediğini söyleyen Usta, "Özellikle Samsun’da yaptığımız kapsamlı değerlendirme ve istişareler sonucunda, Parti Programındaki bir kısım görüş ayrılıklarımızdan dolayı bu teklifi kabul edemeyeceğimi ifade ettim. Sayın Babacan ve ekibine gönülden başarılar diliyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet

Bu haber mi şimdi?

GENÇTÜRK

Ne oldu babacan? Ordan da mı eli boş döndün? Abdullah Gül'ün peşine takılan iflah olmaz. Babacan 'ın yeri babasının tekstil atölyesi. Sayın Cumhurbsskanimiz onu babasının tekstil atölyesinden aldı çok genç yasta bakan yaptı. T.c. devletinin hazinesini ona emanet etti, Ama o ne yaptı? Nankörlük yaptı. Aynen Abdullah Gül'ün yaptığı gıbı. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23