• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mezuniyet törenindeki slogan sonrası cevap bekleyen sorular! Kime meydan okuyorlar?

Yeniakit Publisher
2024-08-31 16:30:00 - 2024-08-31 17:14:13

Tuzla Piyade Okulu’nda Müslümanlara küfürler edip öldürme planları yapan Kemalist subaylar hafızalardaki yerini korurken, şimdi de Kara Harp Okulu’nun mezuniyet töreninde kafalarda birçok soru işaretine neden olan bir olay yaşandı.

AK Parti iktidarı öncesi adeta millete kan kusturan Kemalist askeri vesayet yeniden hortlatılmaya çalışılıyor. Tuzla Piyade Okulu’nda Müslüman silah arkadaşlarına küfürler edip onları öldürme planları yapan Kemalist subaylar hafızalardaki yerini korurken, şimdi de Kara Harp Okulu’nun mezuniyet töreninde hangi odaklar tarafından organize edildiği henüz bilinmeyen ‘Mustafa Kemal’in askerliyiz” şeklinde sloganlar kafalarda birçok soru işaretine neden oldu.

Kara Harp Okulu Mezuniyet Töreni’nde çekilen görüntülerde yeni mezun olmuş bir kadın subay elindeki kılıcı kaldırarak diğer subaylara “Mustafa Kemal’in askerliyiz” şeklinde sloganlar attırdı. Öte yandan mezuniyet töreninde bir insicam olmaması, kılık kıyafetlerde düzensizlik olması, kiminin şapkası takılıyken kiminin başının açık olması ayrıca dikkat çekti.

KİMDE MEYDAN OKUYORLAR?

Yıllarca millete kan kusturan askeri Kemalist vesayeti andıran görüntüler sonrası kafalarda çok sayıda soru işareti oluştu.
Vatandaşların, “Yeni vesayetçiler mi yetişiyor?” sorusuna sormasına neden olan görüntüler, “Mezuniyet törenindeki bu görüntüdeki bayan subay kimdir? Kimden yetki alarak mezuniyet töreninde böyle disiplinsiz kendi başına buyruk davranabiliyorlar?” sorularını akıllara getirdi.

Aynı zamanda, “Böyle bir yemin etme için kimden emir almıştır, niçin daha rütbeli tek bir subay içlerinde bulunmamıştır?” soruları da cevaplanmayı bekliyor.

Ayrıca, “Kime meydan okuyorlar? Organizasyon içerisinde böyle bir yemin var ise niçin amirlerden, rütbelilerden birisi başlarında yok?” diye de soruldu.

AKILLARA TUZLA PİYADE OKULU GELDİ

Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda Tuzla Piyade Okulu’ndan yaşananlar uzun süre gündemi meşgul etmişti. Okulda, Atatürk rozetini bahane eden Kemalist subayların, inançlı subaylara küfürler ettiği ve onları öldürme planları yaptığı ortaya çıkmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aladin

Reis ne zaman putcu ve heykelci mankurtlar ile mücadele olunu seçeceksin. Puta saygı duruşunda bulunmaktan ne zaman vaz geçeceksin.

Vatandaş rıza

Ey reis işte bunlara iyi bak bunlar kemalist darbeciler olacak sana niye oy verdik bunlar böyle cesaret bulsun diyemi,kemalist anlayış ve CHP bu ülkenin milli güvenlik sorunudur
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23