• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Metroda skandal görüntü! 28 Şubat zihniyeti yeniden sahnede

Yeniakit Publisher
2019-10-31 01:36:00 -

Türkiye Cumhuriyeti’nin 96. Yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlandığı saatlerde sosyal medyada paylaşılan bir video 28 Şubat zihniyetini yeniden hatırlattı. Görüntülerde kendi halinde yolculuk yapan bir vatandaşın kılık kıyafetinden dolayı kayda alındığı görülüyor.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 96. Yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlandığı saatlerde sosyal medyada paylaşılan bir video 28 Şubat zihniyetini hatırlattı. Vatandaşlar o görüntülere sosyal medyadan tepki gösterdi.

Giyiminden ötürü videoya alındı

10. Yıl Marşı'nı söyleyen vatandaşlardan birinin kılık kıyafetinden ötürü videoya aldığı vatandaşın yolculuk etmekten başka bir şey yapmadığı görülüyor.

Sosyal medyadan tepki yağdı

Yapılanın son derece yanlış olduğunu aktaran bir vatandaş, "Duruşunu bozmamış, saygısını bozmamış. '' Türk ileri '' demek, ne zamandan beri insanları giyinişine göre hedef gösterip bundan keyif almaktır? Tam tersi bir ortam da bu videoyu çekenler veya bununla eğlenenler ne düşünürdü?" diyerek tepkisini gösterdi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Selçuklu

Ahmak herif böyle küfür meclisinde durulmaz. Tavrını koyup orayı derhal terk etmeliydi. Bu putperestlerin hiç bir dinle alakaları yok.

Www

Olimpus çocukları ve hıra dağı çocukları,millet kararını verecek.Cumhuriyeti nenehatunlarla,kara fatmalarla,M.Kemallerle biz kurduk ama siz böle çalar söyler oynarsınız.Onların ayakları çarıklı yürekleri İman dolu cepheden cepheye koştu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23