• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Metabolizmayı motor gibi çalıştıran çay! Bu altın içecek ayda 4 kilo verdiriyor

Yeniakit Publisher
2022-12-13 09:43:00 -
Metabolizmayı motor gibi çalıştıran çay! Bu altın içecek ayda 4 kilo verdiriyor

Zayıflamak için en kolay yöntemlerden biri de bitki çaylarıdır. Fazlası zarar olan bitki çaylarından farklı olarak metabolizmayı çalıştıran bu altın çay, ayda 4 kilo vermenize yardımcı olur. İçeriğinde çok güçlü yağ yakan mineraller var. İşte ayda 4 kilo verdiren altın çayı...

Çok hızlı kilo vermek için harekete geçen metabolizmanın en güçlü benzini altın değerindeki çaydır. Vücutta tüm yağları yakarak özellikle bölgesel zayıflamayı destekler. Son bir kaç yıldır oldukça popüler olan altın çay, çok güçlü vitamin ve mineral içerir. Vücudun yağları depolamasının önüne geçer.

Altın otu olarak geçen sarı bitki orman altlarında kendiliğinden yetişir. Sarı kısmındaki tohumlarda içerdiği vitaminler tam bir şifa kaynağıdır.

İŞTE AYDA 4 KİLO VERDİREN ALTIN ÇAY

İçeriğinde yüksek oranda antitusif ve kikatrizen barındıran altın otu çayı, vücuttaki enzimleri artırır. Bu enzimler salgılanmış yağları hızla enerji deposuna çevirir.

Tüketilen besinlerin atık olarak vücutta bıraktıkları yağı idrar yoluyla vücuttan atar. Midenin öz suyunu güçlendiren altın çay, hazımsızlık ve şişkinliği ortadan kaldırır.

Özellikle bölgesel yağlanmanın önüne geçer. Vücudun kilo dengesini korur. 20 gram altın otundan kaynar bir bardak suya koyun.

5 dakika demlenmesini bekleyin. O sırada içine 2 yaprak ıhlamur ekleyin. Daha sonra süzüp tüketin. Ancak kronik hastalığı olanların uzmanlara danışmadan tüketmemesi gerekiyor.

Öte yandan hamile kalmak isteyenlerinde uzak durması gereken bir çay. Bunun yanı sıra hızlı kilo vermek isteyenler için en ideal çaydır. Sadece aç karnına tüketmeyin. Altın otu çok güçlü bir çözeltidir.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23